Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Stafylokokus aureus

Ivka 1

Tini bolo by dobré preliečiť telo
prírodnými antibiotikami a do nosa kvapkať
čistú šťavu s aloe s výťažkami liečivých
bylín a propolisu.

linka

Keď sa berie bronchovaxom sa neočkuje?My ho berieme a proti pneumokokom nás zaočkovali v piatok.Tak teda neviem či už možem veriť aj lekárke.Veď ak je to pravda tak aké to mohlo mať následky?Dokonca keď bol očkovaný mal v nose streptokoka pneumonie

tini

ja mam v nose zlateho stafylokoka uz par rokov sa ho neviem zbavit, hnisave vyrazky zvnutra a furt zahlienena, zdurene sliznice a pichanie do krku a uší

milis

linka,
ja sa xystam zaockovat 4rocne dieta uz skoro rok, no stale do toho vbehne nejaka xoroba a tocime sa dokola.ako mam teda dieta zaockovat ked je stale xore?rada by som , no nikdy to nevyjde, brali sme aj 3mes. bronxowaxom-vtedy sa neockuje

Ivka 1

Samko ten gél ktorý mám na mysli ja,je
vlastne vnútro listu aloe barbadensis Miller-pravé aloe.List je zbavený šupky a do bandasiek ide ostatok,to znamená aj s dužinou.Zastabilizuje sa to prírodným vitamínom A,E,C,uzavrie a bandasku otvorí až doma užívateľ.Na natieranie poznám gelly.To má hustej-šiu konzistenciu a je výborným prostriedkom na liečenie rôzných kožných ochorení,popálenín,zle hojacich sa rán a atď. O prírodných antibiotikách som už písala. Jedná sa o propolis v tabletách a cesnakové tablety s tymiánom.Bohužiaľ na tomto mieste nemôžem uviesť presný názov a ani firmu.Veď kto chce vedieť viac,môže
mi kľudne napísať.Pošlem podrobné info.

samko r.

Ivka 1, neviem či ty, alebo niekto iný stále v témach spomína Aloe vera gel. Myslím práve to slovo gel. Šťava z Aloe je predsa tekutina, riedka, nie gel. Podľa mňa gel je na natieranie ako masť, alebo sa mýlim? Trošku mi to upresni prosím ťa a ešte spomínaš prírodné ATB v tbl. O čo sa jedná? Ďakujem.

Ivka 1

Mne sa osvedčilo pitie aloe vera gélu+
prírodné antibiotika v tabletkách.Mala
som štyri druhy baktérií a zabralo až
toto. Po dvoch rokoch k neuvereniu za dva mesiace pokoj. Zatiaľ prešlo od vtedy pol roka a je to ok.