Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pravda o rakovine - VITAMIN B17

damian

Radca, metabolicka liecba je liecba za pomoci zakladnych prvkov, na ktorych telo pracuje - enzymy, vitaminy, mineraly, kyslik, H2O, antioxidanty s prizvukom na STRAVU. Jedna z najznamejsich metabolickych terapiii je The B17 cancer metabolic therapy, kde hlavne zlozky su amygdalin (B17) a silne enzymy (10x silnejsie ako wobenzym) a ine komponenty (zinok, vit C, ine multivitaminy, vysoke davky vit A a E emulznych roztokov a i.) Vysoko specializovane kliniky vsak pouzivaju termin INTEGROVANA METABOLICKA MEDICINA, kde sa vyuzivaju aj konvencne lieky, ale velmi opatrne a rozumne. Napriklad, klinika v Mexiku, ktora lieci s B17, pouziva aj isty druch chemoterapie. Avsak pouziva ju spolu s DMSO,ktore dokaze priviest chemoterapiu len do rakoviny a tak je potrebne 10 nasobne mensie mnozstvo chemoterapie a nie su takmer ziadne vedlajsie ucinky z CHT, akurat to, ked sa nador rozpada. Integrovana metabol. mddicina vyuziva aj radioterapiu, napriklad, znamy Max Factor, ktory bol rakovinou prerasteny ako slanina, mal rakovinu aj na kostiach, vyzadovalo si to 2 tyzdnove slabe davky radioterapie na urychlenie zastavenie rastu. Potom sa vsak pokracovalo s metabolickou terapiou s prizvukom na imunitu. A zije doteraz.

radca

No lekarsky popis nepoznam, ale je to subor enyzmov, alebo hemoproteinov- bielkovin s obsahom zeleza u cloveka zodpovednych za metabolizmus liekov a dalsich zlucenin-napriklad cholesterolu, steroidov, estrogenu....
Ak by si to chcela presnejsie, tak to najdes trebars tu en.wikipedia.org

silviia

radca, no tak tomu uz teda vobec nerozumiem...
a co ten cytochrom vlastne je a na co sluzi? ja to poznam len v suvislosti s indonalom co uzivam na zenske problemy a tam sa teda pise ze indonal neposobi u ludi co maju mutaciu ci poskodenie cyt. P450 ! no a jak to vlastne zistim?ved ani neviem co ten P450 je a ci sa da nejak opravit ak je "nefunkcny"ci co, a da sa to vysetrit?ň

radca

Silvia, hlavny problem s nim je ked clovek uziva naraz nejake lieky, alebo chemikalie, ktore ho ovplyvnuju. Najznamejsi pripad je napriklad kombinacia niektorych ATB s citrusovymi plodmi. Vtedy hrozi otrava.

silviia

frontman, no tak nic som o tom lieku nenasla, ziadnu info o zlozeni ci indikaciach, iba same spravy ze je to udajne podvod a treba kontaktovat policiu?
Nuz pozna ten liek dakto? co je to zac, kde sa da o nom cosi docitat ako funguje-na akom principe a ake su jeho zlozky?

frontman

v dnesnych novinach je zverejnena nejaka afera s udajne falosnym liekom na rakovinu
s menom Restinosol.
vie tu niekto o tom nieco?

mira

Iatrogenné choroby, t.j. choroby zapríčinené zásahom lekárov či reakciou na lieky sú hlavnou príčinou úmrtnosti a zdravotných nákladov. To vraj skonštatovala Americká lekárska asociácia 1980.
"Keby som ochorel na rakovinu, nikdy by som nevstúpil do konvenčného centra pre liečbu rakoviny. Ľudia, ktorí sa vyhýbajú týmto centrám, majú väčšiu nádej." prof. Georg Mathé, francúzsky onkológ.
Najnovší odhad je, že asi 75 % nádorov prsníka je spôsobených predchádzajúcou ionizovanou radiáciou hlavne zo zdravotníckych zdrojov /mamografy a iné/ - John W. Goffmen, M.D., PhD. Commitee for Nuclear Responsibility in Preventing Breast Cancer: The Story of a Major, Proven, Preventable Cause of this Disease, 1995.

mariana3

Ahojte ,moja mamka prezila rakovinu prsnika. Popri chemoterapii sa velmi zle citila a jeden rakusky doktor nam poradil aj liecbu kombuchovou kulturou. Neverili sme tomu , az doposial ked jej to asi zachranilo zivot.