Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pravda o rakovine - VITAMIN B17

radca

No pokial viem, tak jeho sposob liecby spocival hlavne v podavani tyrostatik a velkych davok vitaminu B12. Podla lekarov je kazdy iny sposob liecenia rakoviny, ako je klasicka liecba t.j. oficialne uznany nespravny. Dalo by sa ale asi povedat, ze aj klasicka liecba t.j. ozarovanie a chemoterapia je nespravny sposob a v konecnom sa mnohi zhoduju v tom, ze viac ludi zabije ako vylieci. Lekari to ale hodia skoro vzdy na pacienta.

O metabolickej liecbe som este nepocul, ale dalo by sa asi povedat, ze kazda liecba je do urcitej miery metabolicka. Problem je v tom, ze kazdy liek vyvola v tele miliony roznych chemickych reakcii a tak nikto nevie povedat, aky bude jeho konecny ucinok. Ak niekto tvrdi, ze napr. ockovanie proti nejakej nemoci je bezpecne, tak klame, alebo je to blazon. Je to len mensie zlo a treba poriadne uvazit, ci sa clovek da proti niecomu ockovat, alebo nie. Takisto je to s vsetkymi ostatnymi liekmi a to aj volne predajnymi.
Co sa tyka tej stravy , tak sa vie, ze napr, psenica, alebo repny cukor su zdraviu skodlive potraviny a kazdy clovek ma s ich travenim problemy, ktore sa skor, alebo neskor prejavia, Predavaju sa ale jednoducho preto, ze za ne nie je nahrada a su z toho zisky. A tak je to skoro so vsetkymi potravinami z velkovyroby.

nika-v

Nedá mi nereagovať k prípadu odsúdeniu doktora Jurkoviča. Neviem síce o jeho konkrétnom spôsobe liečby toho veľa, azda len to čo som si prečítala. Svojim ojedinelým spôsobom liečby údajne pomohol mnohým trpiacim ľuďom, ktorých zdravotný stav bol podľa odborníkov na rakovinu beznádejný. Kladiem si otázku či experti na liečbu nádorov venovali aspoň trocha pozornosti jeho spôsobu liečby pred tou osudnou tragickou udalosťou, súvisiacu s úmrtím jeho pacientky. Zaujímali ich aj jeho vyliečení pacienti, ktorým pomohol? Taktiež si kladiem otázku či liečba chemoterapiou a ožarovaním je ozaj ten najsprávnejší spôsob v liečení tejto zhubnej choroby. Už samotné vyslovenie diagnózy tejto choroby vzbudzuje v človeku hrôzu keď si predstaví následky chemoterapie, strata vlasov, nevoľnosti. Žijeme v dobe, kedy ľudia majú stále viac a viac vedomostí a poznatkov z oblasti klasickej medicíny ale aj alternatívnych možností. Čítala som aj o metabolickej liečbe rôznych chorôb. Pokiaľ som dobre pochopila, metabolická liečba využíva vlastné schopnosti tela sa uzdraviť, ak sa mu dodá to čo je pre organizmus úplne prirodzené, napr. voda a vitálne látky. A naopak ak vylúčime to čo telu neprospieva. Tak si kladiem už poslednú otázku, či lekári vôbec spolupracujú s odborníkmi na tento spôsob liečby, ktorý by určite priniesol veľa pozitívneho v prospech pacienta. Ak už máme veriť tomu že len lekár klasickej medicíny dokáže vyliečiť človeka, potom by sa mal vyhnúť omylom v liečení a stanovení diagnózy. Rozmýšľam koľko šťastia mal môj syn pred rokmi keď mu detská lekárka nebola schopná diagnostikovať zdanlivo banálny problém so slepým črevom a mohlo to dopadnúť oveľa horšie. Diagnostikovala to ako poruchu trávenia a ja som so synom ledva prišla domov, pretože mu bolo veľmi zle a mal bolesti. Zavolala som pohotovosť a odviezli ho hneď do nemocnice kde mu operovali prasknuté slepé črevo. To však nebolo všetko, keď sa vrátil po týždni domov, dostal vysoké teploty a znovu musel ísť na operáciu. Vrátil sa domov vychudnutý, ale našťastie to dobre dopadlo. Stačilo však keby mu pani doktora vyšetrila moč, ale ani to sa neunúvala. To by sa lekárom ozaj stať nemalo.

silviia

radca,este na toto prosim :)
Pridal:
silviia
29/05/2008 07:38
radca, no a ak je ten cytochrom P450 zmutovany ci nejak poskodeny?
citala som o tom totiz na indonale, ze u nejakych tusim 2 percent ludi je zmutovany/preco?-to je vrodene ci ako k tomu dochadza a co s tym-da sa to nejak napravit???/ no a na tych neucinkuje ten indonal...? ako vlastne dojde k takej mutacii P450 - da sa to nejak zistit ci ho ma clovek poskodeny? a co ten cytochrom vlastne vsetko ma na starosti?co to je?

silviia

amybeag, fíha...
dakujem za vyklad, zaujimave, rada by som vedela aj viac potravin so zasaditym ci kyslym ucinkom :) tak presne ako to pises ty...
ale nechapem teda, preco na papierikoch na testovanie moca je norma ph - 5-6 ?! to mi teda prosim este vysvetlite. a aj kozmeticke kremy a mydla a... sa chvalia reklamou ze maju optimalne ph 5,5 !
no ja tomu teda uz vobec nerozumiem
ked mam teda ph mocu 5-6 je to dobre ci zle? a podla toho ako usudim kolko ma moje ph krvi? to ma tak isto ako ten moc? to by bolo asi zle, lebo pod 7 je kysle prostredie tela...moc nechapem :(

amybeag

Silviia, pH(power of hydrogen)sila vodika) je stupnica od0-14. neutralna je dest.voda-pH 7. Vsetko co je od 0-7 je kysle a od 7-14 je zasadite. Napr:
kyselina v bateriach 0,5
zalud.kyselina 1,5-2,0
cola 2,5
ocot 2,9
pivo 4,5
kava 4-5
kysly dazd menej nez 5
mlieko 6,5
a zasadite:
ludska krv zdrava ma velmi krehku rovnovahu pH 7,365, vtedy je optimalne funkcna
cerstva zelenina 7-9
bielidla 12,5
luh sodny 13,5
a este morska voda napr.7,7-8,3(stoji to za uvahu-preco po dovolenke pri mori odchadzaju rozne kozne, dychacie tazkosti..)
Pre zistenie aktualneho pH tela je mozne pouzit ranny moc, ci sliny(3x-viac prehltnut a ako vzorku pouzit dalsie) ktore sa otestuju lakmus.papierikom(v lekarnach dostat pruzky aj farebnou skalou). Ked telove tekutiny, tkaniva.. maju pH 7 a viac, vtedy je telo zdrave, ci schopne okamzitej regeneracie pod podmienkou dostatocnej hydratacie. Akekolvek mikroorganizmy NEMAJU SANCU PREZIT a MNOZIT sa v zasaditom prostredi.priklad.vyskusajte pri bolesti hrdla kloktat tak casto ako je to len mozne roztok vody so sodou bicarbonou a presvedcte sa sami...(:o)

radca

hniloba,

rozdiel je len v tom, ze ak zomrie onkologicky pacient v nemocnici, tak sa ako dovod uvedie nedodrzanie liecebneho rezimu, alebo neskory prichod do nemocnice a ziadneho lekara za to nesudia, pretoze lekar chybu nikdy nerobi-co mu ini lekar pohotovo dosvedci (je to mimochodom stret zaujmov, ak cinnost jedneho lekara posudzuje iny lekar, ale nad tym sa na Slovensku nikto nepozastavuje). Inak by ich podla spravnosti museli odsudit skoro uplne vsetkych.

damian

CIRO, jedneho dna bude aj ten protest pred Cimmermanovou nemocnicou. Ak clovek pocuva, akym sposobom rozprava, musi mat pocit, ze rozprava koniny od A po Z.

damian

Slvia, Ph je idealne 7.34, +- 0.15. Ak je pod 7, je zle a telo sa dostava do kysleho stavu. Ak si meras Ph slin, nesmies pol hodiny predtym nic jest ani pit.

hniloba

radca,
mozno ze strata zisku, a zisk zdravia je dovodom preco sa tato mafiozaujmova skupina zacina uz na zaciatku TVRDO UTOCIT. ( teda utok je najlepsia obrana ich skorumpovaneho systemu nuteneho desatrocia na nase nic netusiace spolocenstvo.)