Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
symptomy=reakcije=ZMENY.
noo..o tej rakovine..ako ja mam 15 ale moj bratranec mal asi pred 4 rokmi rakovinu myslim ze nejakych uzlin teraz neviem presne..doktory ho liecili chemoterapiou ale povedali jeho mame ze uz asi nema sancu na vyliecenie..a vtedy sa jeho mama,teda moja teta venovala takemu ze Reiki..a spolu este z niekym kto robil reiki mu tie metastazy a nadory proste rozbila a ked siel potom na kontrolu doktori sa cudovali ze ako to..ja tymto liecbam neverim ale toto je naozaj pravda,tak neviem..
stranka www.jurkovic.sk bola ZNOVUZVEREJNENA :-)
Damian,
suhlasim. Je zname, ze enzymy v ludskom tele pracuju len v dost uzkom rozmedzi pH to je pomeru H+ a OH-. V ludskom tele sa da povedat, ze kyselost je dana poctom oxidacnych k redukcnym chemickym reakciamm pricom mierne prevladat by maly redukcne. Toto sa da dosiahnut len dostatkom antioxidacnych enzymov, ako tu uz bol spomenuty napr. glutation, alebo superoxidismutaza. U vsetkych autoimunnych chorob aj u rakoviny bol zisteny nedostatok tychto enzymov. Dostatok tohto enzymu je dany hlavne dostatkom urcitych aminokyselin a tiez vitaminov, ktore zapezpecuju tzv. metylaciu. Su to kyselina listova, B6, B12 (zaroven znizuju hladinu homocysteinu). Dalo by sa povedat,ze uz pri nedostatku glutationu sa telo dostane do stavu s nizkym mnozstvom kysliku a teda aj energie. Tento totiz tvori urcitu barieru v plucach, cez ktoru musi kyslik prejst aby bol telom vyuzitelny. Nedostatok energie vyplyvajuci z nedostatku kyslika ma potom este horsie nasledky. Z toho potom vyplyva, ze vsetky spomenute choroby maju progresivny postup-t.j. stale sa zhorsuju.
Takisto sa zistilo, ze HDL (dobry) cholesterol ma antiparazitarne a antibakterialne ucinky.
Takze logicky, ze kto sa spatne stravuje, tak musi byt chory a ak nie on tak jeho deti urcite. Okrem toho je este X dalsich pricin chorob.
Osteoporóza, artritída, reumatizmus, skleróza a periodontálne ochorenie sú všetko reakcie (symptómy) organizmu a nie 'ochorenia'. Týmito reakciami telo len znižuje a zabraňuje menej potrebným aktivitám počas silného nedostatku minerálov a sústraďuje sa len na tie najzákladnejšie funkcie prežitia.
...na Warburgovej teórii založené pokusy s vredovitou hmotou prsníkov a iným rakovinovým materiálom kategoricky poukazujú na to, že malígne bunky rastú hojne v kyslom, anaeróbnom prostredí, bohatom na parazitické organizmy, a naopak, zmenšujú sa a hynú v správnom zásaditom prostredí bohatom na vápnik a kyslík.
Dr. Otto Warburg, ktorý v tridsiatich rokoch 20. storočia obdržal Nobelovu cenu, dokázal, že zásadité organizmy absorbujú až 20 krát viacej kyslíka ako kyslé organizmy. Zistil, že chorý organizmus je kyslý organizmus, ktorý odpudzuje kyslík a priťahuje bujný rast malých organizmov. Warburg pracoval s takmer 50 druhmi zvierat a bol schopný umelo vyvolať rakovinu v tkanivách zvierat jednoducho prekyselnatením organizmu a vypudením kyslíku.
Vidite, vazeni, je jasne, ze metabolicka terapia sa vo velkom na zapade vyuziva. A nase onkologicke ustanovizne sa snazia znicit aj toho jedineho doktora, ktory sa snazil. Hoci jeho liecba nebola tak rozpracovana a komplexna ako to je nutne a ako sa to robi na zapade (koli nedostatku zdrojov a problemom s ustanoviznami), aj on pouzival enzymy.
Mariana, nebol to nahodou Dr Kroiss z Viedne, co vam to poradil? On je velmi znamy ozonoterapiou, inzulinovou terapiou a terapiou megadavkami vitaminu C (pozor, mysli sa askorbat sodny, nie cisty vitamin C). Priemerne davky vit C u rakovin sa pohybuju okolo 75g (75000mg) denne vnutrozilovo po dobu 2 tyzdnov, v zavislosti na stadiu rakoviny a reakcii rakoviny na liecbu.