Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pravda o rakovine - VITAMIN B17

hniloba

veru tak!!

Ludia idu do nemocnic, ziju, a domov ich len privezie pohrebak!!!
Sudit by trebalo mnohych lekarov a aj ministerstvo chorobnictva!

radca

Zaujimave by bolo vidiet jeho statistiky, kolko ludi vyliecil a kolko nie a podla toho sudit. Nie podla jedneho pripadu.

RNG

Klip reprezentuje sucasny stav modifikovanej makrobiotickej diety, s ktorym suhlasia skoro vsetci alternativni lekari, az na vynimky, ktori tvrdia ze niektore zivocisne tuky su pre nas dobre a zabranuju roznym chorobam, vcitane alzheimerovej.
Ja som viacmenej za tuto dietu, ale nie s celkom vylucenim , radsej so znacnym obmedzenim tych "skodlivych kyselinotvornych" produktov.
Kazda radikalna dieta zatial bola pre mnohych skodliva, hoci mnohym robila dobre. Pre to moja opatrnost.Poucka z historie.

damian

Amybeag, to je vyborne video. Ph ma vela, takmer absolutne, do cinenia s parazitmi (kvasinky, Candidas) a teda rakovinou.

kosa

nika-v,
ty si zasak chybala na hodinach historije ( teda dejepisu)...
inac by si vedela ze zaklad jazyka slovenskeho tvori tzv.stredoslovenske narecie, a nje zapadoslovenske teda zgermanizovany jazyk slovansky, ani narecje vychodoslovenske teda este nezoslovakizovany jazyk starosloviansky.
ale nic to mila, aj to sa pomaly ludia naucja...
inac siroke ee v jazyku slovenskom...po nemecky sa povie a z dvoma bodkami...:)
a co tak uzke e uzke?.....

ethel

IFKA:aj mne sa páči to krásne zružovenie tváričky po trf,ale žial nie pre každého to vždy znamená,že ho to postaví na nohy,žial...