Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Davam do pozornosti stranku cloveka, ktory sa rozhodol liecit svoje nadorove ochorenie alternativne (aj) pomocou B17 a chce sa o svoje skusenosti podelit s ostatnymi.
www.lecba-rakoviny.estranky.cz
Damian, máš pravdu, o svojom zdraví si rozhodujeme sami.
Z knihy RAKOVINA..., Ak sa chceme tešiť dobrému zdraviu, potom do nášho ľudského stroja musí ísť to správne palivo. Postavte sa na mínu, fajčite, jedzte nezdravo, pite otrávené tekutiny, vychutnávajte si všetky tie márne predstavy a každý z nás môže dostať účet v podobe ťažkej diagnózy, výmeny kĺbov, amputácie, alebo rakoviny, a trojitého bypassu srdca – všetko platené nepriamo, akoby láskavosť, naším poisťovacím systémom.
Dobrý život je prirodzený život.
V mnohých prípadoch je škaredý príbeh obchodnej rakoviny rovnaký, ako je to s AIDS a inými 'pohromami', ktoré sa v dnešnej dobe stali zaujímavými pre médiá. V mnohých prípadoch sú na programe totálne klamstvá, podvody a lži, ale verejnosť má čoraz viac informácií o tom, že tieto 'hrozné pohromy' ľudstva sú mimoriadne poraziteľné a aj v skutočnosti sú každý deň porážané, a to aj napriek tomu, čo čítame v propagačných novinách.
N E B O J M E S A !
papez JAN PAVEL II
..ukazat prstom na tych co prestali verit a zacali hresit.....zabijanim nevediacich.
pacient je pod OBROVSKYM PSYCHICKYM TLAKOM HLAVNE ZO STRANY ( ne malej ci velkej) lekarov.
moja mama namiesto psychickej podpory dostala od ludi ktori maju liecit roszudok smrti tym ze jej hovorili ze AJ TAK ZOMRIETE....
a pacient potom robi to co nema.
su tu lekari ktori maju pomahat usmernovat a vyliecit a nie pacienti ktori sa maju liecit ci nebodaj operovat.
tou hlavnov pricinov su predsa len...LEKARI.
pacient sa rodi.
lekar sa robi.
OSUDNA ODPOVED:
; L E K A R I ;
Vsetci, co ste odpovedali mate pravdu. Ale, z mojho badania, tou najhlavnejsou pricinou je tvrdohlavost pacienta, jesitnost, lenivist, odovzdanost doktorom, zatrpknutost. Pacient jednoducho, aj ak vie, ze nesmie jest to a to, robit to a to a napriek tomu to robi. Takto sa robia s rakovinou kompromisy. A s rakovinou s kompromisy robit nesmu. Ona sa v tele rozvyja dlho, aj roky a preto je ABSOLUTNE dolezite dodrzat to, co sa ma.