Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Damian: no na otazku sa da zodpovedat jednoducho :) neni tazko vyliecitelna , ale zdravotnictvo je lakome a keby chcu , tak vyliecia kazdeho . Len Bohuzial tie prostriedky su velmi financne narocne. A tak preto sa radsej rozhodnu nas dopovat vselijakou zgerbou ktora nas zabije a nie ta rakovina . Proste ako jedna sestricka povedala doktorovi , ked doktor skusil nasadit nieco lepsie. Ze " pan doktor ale sak to je drahe co mu chcete nasadit " dnes je to tak ze aj chorobu ti zavidia .
suvisi to tak trochu s tym, ze lekari su socialna skupina, ktora ma moc.
a tu moc ma kvoli viere ludi v ich vedomosti.
tejto viere podla mna tak trochu podlahli aj oni sami.
To je dobra otazka Damian, na ktoru sa hlada odpoved uz velmi dlho. Mozno, ze najlepsia liecba, je presne opacna ako sa robi dneska, t.j. mala by sa posilovat imunita (enzymami, antioxidantami, zdravou vyzivou) namiesto jej nicenia ozarovanim a chemoterapiou. To, ze je to ochorenie celeho tela a nie len urcitej casti dokazuje fakt, ze sa musi cakat dalsich 5 rokov po odstraneni nadoru na to, aby sa dalo povedat, ze clovek sa vyliecil.
Radca, velmi dobry pohlad. Rakovina ako vysledok oslabenia organizmu!
Oslabenie imunity, oslabenie regeneracie, oslabenie so zamorenia atd.
To je velmi jednoduchy a jasny pohlad na vec.
Rakovina sa da chapat ako choroba, ktora sa neda vyliecit jednym liekom a neni to asi ani zakerna nemoc, ako si mnohi myslia. Je to proste snaha tela vytvorit nove zdrave tkanivo, ale nema uz dostatok energie znicit to stare-chybne a ani vytvorit zdrave-bezchybne tkanivo, pretoze bunky na to nedokazu vytvorit dostatok energie v cykle zvanom oxidativna fosforylaza. Tak pracuju v rezime glykolyzy, ktory berie viac energie ako dava. Vysledok si asi kazdy dokaze predstavit. Ak niekto napise, ze je to nedostatok enzymov tak ma pravdu. Tiez ma pravdu ten co napise, ze je to nedostatok antioxidantov a aj ten co pise, ze ju sposobuju tazke kovy a aj ten co pise, ze ju sposobuju bakterie, alebo virusy a kvasinky. Pravdu ma aj ten, co tvrdi, ze ju sposobuje prebytok bielej muky a cukru. Zaujimave je, ze imunitny system potrebuje na svoju spravnu funkciu dostatok, energie, ktora, ale pri rakovine chyba.
agnes,
moju mamu tiez ''liecili'' ludia kotri si titul MUDR ( sa nam to miesa sos slovom mudry) rozhodne NEZASLUZIA.
moja mama sa vdaka tim ''neludovym liecitelom'' nemohla s prepacenim dva mesiace VYSRAT.
takze kritizovat Dr Kamila JURKOVICA mozes (tak ako aj ja) ale zial DOKAZY SU NA JEHO STRANE.
Pan Jurkovic \"liecil\" jedneho mojho znameho. Titul doktor si rozhodne nezasluzi, pretoze lekari maju hlavne pravidlo:primum non nocere, co znamena v prvom rade neublizit. Zakazal mu uzivat akekolvek lieky okrem injekcii trypsinu,ktory nezabral, takze prezil dlhu-predlhu agoniu a terminalne stadium bez liekov od bolesti a krical na cely panelak!! Tyzdne zufaleho revu, to si neviete ani predstavit! Mal by sediet! Cela rodina z toho salela, ale strasne mu verili. Teraz si vycitaju, kam dali rozum...