Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pravda o rakovine - VITAMIN B17

radca

Tiez sa mi to zdalo trochu divne. Lekari su v demokracii profesia, alebo zaujmova skupina, ako kazda ina a su rovnocenni s homeopatmi, ludovymi liecitelmi a dokonca aj samanmi. Neexistuje dovod preco by sa musel clovek liecit v nemocnici a nedal prednost niekomu inemu.

silviia

vdaka RNG, a prosim ta, ako teda mozem zistit ph cerstvych slin a cim? je na to nieco volnopredajne dostat-na otestovanie? teda nieco ako napr. ph mocu sa zistuje, ph posvy tiez akymisi papierikmi. a ake vlastne ma byt spravne ph ?

ciro

Rozsudok zatial nie je pravoplatny. Obhajca sa odvolal na krajsky sud. Ak by ten nahodou rozsudok potvrdil, treba urobit demonstraciu, prist pred sud a urobit hoc aj symbolicku "defenestraciu" z prizemia. Ked zlyhaju vsetky pravne prostriedky, ustava zarucuje obcanom pravo aj pre nasilne branenie svojich prav. Musi sa uz konecne zacat bat aj ta onkologicka a sudcovska mafia. Dokedy si este nechaju ludia takto doslova s prepacenim sr*t na hlavu? Alebo robit pravidelne protesty s transparentami pred Cimmermanovou nemocnicou a upozornovat okoloiducich ludi, ze ten clovek a jeho kumpani su obycajni vrahovia. Sorry, trocha som sa rozvasnil...:-)

damian

Pomoc je len jedna, ludia. Musime KRICAT. Ten Cimmerman stoji za tou Jurkovicovou kauzou. Sud 3 x zbavil Dr Jurkovica viny, ale Cimmerman si nedal pokoj. Drzia sa Jurkovica ako klieste, nedaju mu dychat. Taka je spinava a zhnita cela slovenska onkologia na cele s Kozom a Cimermanom.