Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
izzy,
Noviny boli a su v rukach stale tych istych....( aj pred 1989 rokom aj po 1989 roku).
Silvia, tie lakmusove papiere mozes pouzit aj na meranie pH slin.
Tiez sa mi to zdalo trochu divne. Lekari su v demokracii profesia, alebo zaujmova skupina, ako kazda ina a su rovnocenni s homeopatmi, ludovymi liecitelmi a dokonca aj samanmi. Neexistuje dovod preco by sa musel clovek liecit v nemocnici a nedal prednost niekomu inemu.
vdaka RNG, a prosim ta, ako teda mozem zistit ph cerstvych slin a cim? je na to nieco volnopredajne dostat-na otestovanie? teda nieco ako napr. ph mocu sa zistuje, ph posvy tiez akymisi papierikmi. a ake vlastne ma byt spravne ph ?
mna najviac doraza ze noviny nazyvaju Dr. Jurkoviča ludovým liečitelom....
silvia, ph cerstvo vylucenych slin je velmi podobne ph krvi, tj ph vacsiny tela.
ako a cim sa da zistit ph tela? je totozne s ph krvi , mocu , ci slin? su na to nejake specialne papieriky?
Rozsudok zatial nie je pravoplatny. Obhajca sa odvolal na krajsky sud. Ak by ten nahodou rozsudok potvrdil, treba urobit demonstraciu, prist pred sud a urobit hoc aj symbolicku "defenestraciu" z prizemia. Ked zlyhaju vsetky pravne prostriedky, ustava zarucuje obcanom pravo aj pre nasilne branenie svojich prav. Musi sa uz konecne zacat bat aj ta onkologicka a sudcovska mafia. Dokedy si este nechaju ludia takto doslova s prepacenim sr*t na hlavu? Alebo robit pravidelne protesty s transparentami pred Cimmermanovou nemocnicou a upozornovat okoloiducich ludi, ze ten clovek a jeho kumpani su obycajni vrahovia. Sorry, trocha som sa rozvasnil...:-)
damian, a nie len tam, ale vsade v tzv "civilizovanych krajinach " so zapadnou kulturou.