Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pravda o rakovine - VITAMIN B17

damian

Silvia, ved sa tu casto spominalo, ze Ph moce nie je relevantne, kedze, ak sa telo samoreguiuje a pritom sa snazi zvysit Ph, odvadza z organizmu kysle latky a odvadza ich okrem ineho aj mocom, ktory je nasledne kysly a ma nizke Ph. Omnoho presnejsie je Ph SLIN.

silviia

amybeag alebo niekto prosim, viete mi povedat ake je teda spravne ph moca, a ph posvy? dakujem

Pridal:
silviia
06/06/2008 11:52
-
Frontman, no tak nic som o tom lieku -Restinosol, -nenasla, ziadnu info o zlozeni ci indikaciach, iba same spravy ze je to udajne podvod a treba kontaktovat policiu?
Nuz pozna ten liek dakto? co je to zac, kde sa da o nom cosi docitat ako funguje-na akom principe a ake su jeho zlozky?

silviia

ako sa da do tela dodat dostatok glutation, alebo superoxidismutaza?
a este stale ma zaujima ake je optimalne ph moca u normalne zdraveho cloveka, teda ake by malo byt?lebo vsak sa bezne meria len neviem hodnotu

jadeierko

chcem sa tu vas opytat na jadra mandli ze vlastne z coho teda z akeho plodu pochadzaju tie horke mandle a mandle vobec?(nemyslim tym teraz marhulove jadierka-to mi je jasne ze z marhul :) ale mam na mysli mandle-zvlast horke mandle ak je v tom nejaky rozdiel...

mira

Na ten istý podnet reagujú rôzni ľudia rôzne. Vyvážení ľudia vyvážene sa stravujúci a ktorí vedú vyvážený život nepodliehajú stresom tak, ako ľudia extrémne sa stravujúci a ľudia ktorým chýba pokora a celostné vnímanie.

radca

Stres samotny velmi zhorsuje choroby. To je aj lekarsky dokazane. Suvisi to jak s produkciou zapalovych reakcii (interleukinov), tak s poskodzovanim a oxidaciou tuku-co sa dneska povazuje za pricinu mnohych civilizacnych chorob.
Stres vycerpava imunitu, zvysuje cholesterol, obera telo o dolezite vitaminy a mineraly.

amybeag

Pridavam svoj postreh k otazke, preco je rakovina tazko liecitelna: clovek u ktoreho sa zdiagnostikuje rakovinove ochorenie ma strach, je v stave, kedy nevie sam posudit, co je potrebne urobit, aby tento zdravotny stav zvratil. Potrebuje preto vedla seba osobu, ktora ho dokaze usmernit a aj povzbudit, ktora bude hladat pravdive informacie o sposobe liecby. Alternativne sposoby funguju, ak sa aj dodrziavaju a telo prestane prijimat chemiu. Vazne chori su vacsinou uz v apatii a len ocakavaju, ze nejaka"nova tabletka" to vsetko vyriesi. Nedokazu uz prevziat za seba zodpovednost a zacat zmeny vo svojom zivote-detoxikacia-ocista, zmena stravovania, zmena sposobu myslenia, jednoducho akcia JA som sa rozhodol a JA s tym idem nieco urobit. Jednoduchsie je nechat so sebou nieco robit. Dovod? Nedostatok pravdivych informacii. Cesta je vo vzdelavani ludi na Slovensku!!! Je potrebne zjednotit otvorenych ludi, urcit program a : vzdelavat-prednasky, vydavat clanky, knihy, letaky....Je to na nas, co s tym ideme urobit? Cas ide velmi rychlo, ludia nas potrebuju...

RNG

tittel8, je to vyborny zdroj nielen na rakovinu, ale aj napr na rozne pouzitia a zlozenia andskych bylin a inych.
Oplati sa v tom premrvit dokladnejsie a otvorit vsetky linky