Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pravda o rakovine - VITAMIN B17

damian

1} Marhulove jadierka su zvycajne horke, t z obsahuju B17.
2) Nestiepi sa kianid ale B17, z coho sa do nadoroveho prostredia kyanid uvolnuje
3) Ja nie som propagovatel vegetarianskej stravy. Len maso by sa malo znizit vnasej strave, malo by sa jest skor biele maso a ryby, nevyprazane, skor pecene, dusene.

ivu3a

tak poznam pripad ked chlap absolvoval 3 tyzdnovu detoxikacnu kuru a priviezli ho v bezvedomi do nemocnice s edemom mozgu..vsetkeho vela skodi

mezonet

Damian a tie jadra musia byt horke aby obsahovali B17? Lebo na tej stranke sa pise o malych horkastych divych marhulach.

damian

Napriklad, priatelkinmu otcovi povedali v NOU pred rokom, ze mu odrezu ruku. Ruku sme mu zachranili, stale nou hybe. Ale je tvrdohlavy ako kon. Jednoducho na to kasle a vobec si nezasluzi nasu pozornost a snazenie. Robime vsetko len a len koli priatelkinej mame. Ale takychto je mnoho. Povedia, ano dodrziavam prisnu stravu. Ale pritom sa pocas rozhovoru so mnou tisickrat prerieknu o tom, co vsetko cez den pojedli a vypili. No bolo by to na zasmiatie, keby to nebolo tak smutne.

damian

VACSINA ochoreni ma povod v crevach. To je na velmi dlhu diskusiu. Ak sa neurobi KOMPLETNA detoxikacia, je takmer UPLNE zbytocne davat do tela cokolvek zdrave, aj keby to bol neviemaky zazrak. Nelejeme predsa nove vino do skysnuteho, ze? Rovnako je zbytocne jest zazracne lieky a doplnky a zaroven jest polypy, plesne, kvasinky a teda rakovinu sposobujuce produkty. A vlastne na tom zlyhava nielen konvencna ale aj prirodna medicina. Ludia jedia to co je v rozpore so zdravym telom, jedia to z coho rakovina zije a potom nadavaju na prirodnu medicinu a na Jurkovica, ze to nefunguje. Momentalne s takymito pripadmi sa ja osobne trapim a uz mi to lezie hore krkom.

radca

Silvia,
tych sposobov sko zvysit mnozstvo glutationu je viac:
-Infuziou glutationu,
-Jedenim srvatkoveho proteinu, alebo priamo dodavanim niektorych aminokyselin (glutamat, cystein, glycin, metionin)
-Branim inych antioxidantov-vitamin A,C,E, B6,B12, zinok, kyselina listova, selen, kyselina lipoova,
-jedenim ovocia a zeleniny s jeho obsahon (napr. grepov)

Problem s nim je ale ten, ze jeho tvorba v ludskom tele je tiez zavisla zase na dodani energie, ktorej je nedostatok.

damian

Uryvok z knihy Rakovina - preco...?: Trávenie je tá najnamáhavejšia samotná činnosť, ktorú musí náš organizmus podstúpiť, čo je príčinou toho, že sa po jednom z našich národných raňajok, ktoré sú akoby infarktom na tanieri, cítime tak, ako keby sme sa prechádzali po Jupiteri a úpenlivo prosili, aby nás dobrotivý Boh zniesol naspäť na Zem. Nadmerná spotreba vareného mäsa, spolu so zlou kombináciou spracovaného jedla, devitalizovanými bielkovinami a cukrami naládovanými škrobmi, môže byť dotiahnutá na lavicu obžalovaných a obvinená za masovú vraždu ľudí. Sme jediné stvorenie na Zemi, ktoré si z mrazničiek vyberá rozkladajúce sa mŕtvoly zvierat, spaľuje ich vo svojich kuchyniach a pochováva ich mŕtvoly vo svojich telách. Potom si musí naše telo spracovať tento výsledný hnilobný proces za pomoci liečiv (antacíd). Žiadne iné tvory si nevaria, neopekajú, nesmažia ani nepražia svoje jedlo, ani ho zle nekombinujú. Ako Harvey Diamond, autor Fit For Life /Fit pre život/, sarkasticky poznamenáva, že takmer nikdy neuvidíte leva, ako je zebru a k tomu si upiekol zemiaky.