Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
a aj tu spomeniem collostrum. Aj do tejto temy patri.
veru tak,
potencijalne moze sa u kazdeho z nas kedykolvek uz EKSISTUJUCA RAKOVINA rozvynut. ak mame stastie tak sa jedna len o nezhubne nadory.
Damian ja som zdrava chvalabou, chcem to uzivat pre prevenciu, aj pre celu moju rodinu.
Pupavka, aj ked v Korei sa nedavno robili uspesne pokusy vplyvu Amygdalinu na rakovinu prostaty, neviem, co za zdroj je Amygdalin z Korei.
Ja, ak niekto potrebuje a aj sam nakupujem z cytopharmaexpress.com Nejlepsie je vsak pouzivat injekcie, hlavne u pokrocilych stadii. Nevyhnutne su samozrejme ENZYMY a to ci uz pacient Amygdalin uziva alebo nie.
ivu3a,
kolko si tych jadierok zjedla?
2-3 kila?
Damian porad mi, viem si zohnat cez znameho amygdalin v tabletkoej forme za cca. 1000.- Sk z Korey. Je to podla teba doveryhodne? Dik
babka ma vystudovanu farmaciu, tak som jej v tejto oblasti celkom verila.. ono zalezi od druhu jadierok... tak mne odporucala papat slnecnicove, koli vit E, vlazske, mandle,a el tie tiez v supke obsahuju nieco podobne, tak vzdy s mierov...ale mne aj zoparkrat s tych mandli bolo dobre blbo...obsahuju eset nieco pre nas dolezite okrem toho B 17?
Ivu3a, tak, ako Tebe babka zakazovala jadierka, tak tu uz mnohi pisali, ze ich babky im jadierka kazali jest, ze je to v malych mnozstvach zdraviu prospesne. Samozrejme, svetova onkologia uz od r 1950 strasi a vedie propagandu o tom, aby ludia nejedli jadierka, ze su vysoko jedovate (hlavny dovod takehoto zastrasovania je vsak to, ze by to znicilo onkologicky bznis)