Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pravda o rakovine - VITAMIN B17

kosa

veru tak,
potencijalne moze sa u kazdeho z nas kedykolvek uz EKSISTUJUCA RAKOVINA rozvynut. ak mame stastie tak sa jedna len o nezhubne nadory.

damian

marhulove jadra aj proso maju v nemecku na marhulove-jadierka.eu a posielaju aj na SK a CZ. Pani co to predava je Slovenka.

damian

Pupalka, tak to mam pre Teba potesujucu spravu Ziedne tablety nepotrebujes. Tie su pre prevenciu prilis solno koncentrovane. Na prevenciu staci jedt potravu, ktora obsahuje nitrilosidy, teda B17 a to su hlavne marhulove jadra, jablkove jadra, cernice, proso, zelena strava, pohanka a podobne.

damian

Pupavka, aj ked v Korei sa nedavno robili uspesne pokusy vplyvu Amygdalinu na rakovinu prostaty, neviem, co za zdroj je Amygdalin z Korei.
Ja, ak niekto potrebuje a aj sam nakupujem z cytopharmaexpress.com Nejlepsie je vsak pouzivat injekcie, hlavne u pokrocilych stadii. Nevyhnutne su samozrejme ENZYMY a to ci uz pacient Amygdalin uziva alebo nie.

pupavka

Damian porad mi, viem si zohnat cez znameho amygdalin v tabletkoej forme za cca. 1000.- Sk z Korey. Je to podla teba doveryhodne? Dik

ivu3a

babka ma vystudovanu farmaciu, tak som jej v tejto oblasti celkom verila.. ono zalezi od druhu jadierok... tak mne odporucala papat slnecnicove, koli vit E, vlazske, mandle,a el tie tiez v supke obsahuju nieco podobne, tak vzdy s mierov...ale mne aj zoparkrat s tych mandli bolo dobre blbo...obsahuju eset nieco pre nas dolezite okrem toho B 17?

damian

Ivu3a, tak, ako Tebe babka zakazovala jadierka, tak tu uz mnohi pisali, ze ich babky im jadierka kazali jest, ze je to v malych mnozstvach zdraviu prospesne. Samozrejme, svetova onkologia uz od r 1950 strasi a vedie propagandu o tom, aby ludia nejedli jadierka, ze su vysoko jedovate (hlavny dovod takehoto zastrasovania je vsak to, ze by to znicilo onkologicky bznis)