Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pravda o rakovine - VITAMIN B17

radca

ele, aj zdravy nie som a ziadny lekar mi nepomohol. Preto im neverim. Dovody, preco niekto vymyslel, to, ci ono nepoznam. Mozno, ze chcel pomoct, mozno, ze chcel zbohatnut, mozno sa chcel stat len slavny-neviem. To, co vam tvrdim je moj nazor, ze by ludia nemali lekarom az tak doverovat, Samozrejme je to ich vec.

kikka

kamos, ok, tak uznavam, ze je to blky vyraz, ale nic lepsie som nenasla..ze by IQ bol priliehavejsi vyraz? ... no kradnutie napadov nei je ziadna novinka, to tu bolo od nepamenti, sak mnoho vyznamnych obiavov a vynalezov urobili zeny, ale kedze zili v dobe, ked boli 0, tak si to pripisal daky chlap..alebo aj ine priklady, ked daky ziak nieco obiavit a jeho ucitel si ta tym preslavil... to tu bolo, je a aj bude
a je jasne, ze ludia, co vyrabaju mikroskopy, rengeny, , CT, PET sa dako nezaujmaju o nase zdravie, robia si svoju pracu ako skoro kazdy z nas... ael tie pristroje boli navrhnute na to, aby nam pomahali
ele, plne s tebou suhlasim
ja som sa minule dozvedela, ze mozem otehotniet aj cez pupok..zaujmava teoria :P .. niektori ludia fakt vela o svojom tele nevedia

[zruseny12]

presne si to vystihla ele,kym je clovek zdravi,da sa spoliehat len na samu seba,jakmile ochoreje tak tam potrebuje nejake odborne znalosti atd.ja vela citam,vela ovladam,ale stale je to este malo...tiez som sa uz nareptala na lekarou,kym som nepochopila jednu vec,dobre nepomoze mi jeden ,pomoze druhy a hotovo...ale nedoverovat lekarovi?to by bol moj koniec,alebo liekom?a lekarnikom...sak aj tak oni mi nic nenutia,ja sa sama dobrovolne rozhodujem a vidim kedy uz mi tlacia nieco, co ja nechcem...a mozem povedat..NIE....ale je to zivot a mi proti nemu nic nezmozeme...mozeme len nad tym polemizovat...

ele

radca, spoliehať sa na vlastný rozum môžeš akurát dovtedy pokiaľ si zdravý(a) a pokiaľ ťa v živote nič zlé po zdravotnej stránke nestretne. Aj keď pre farmaceutické spoločnosti sú lieky dobrým biznisom, to ešte neznamená že ich nepotrebujeme. Budeš radca dôverovať svojmu rozumu a vedomostiam keď budeš ležať s ťažkou infekciou, ktorá sa zvládne iba antibiotikami? Alebo nebodaj keby si ochorela na ešte vážnejšiu chorobu, zvládla by si ju iba alternatívnym spôsobom a svojim rozumom? Dopredu to asi ani ty sama nevieš, alebo áno?
Ja svoj rozum môžem použiť pri výbere lekára, pri spôsobe jeho liečby, ohradiť sa voči jeho liečbe, nesúhlasiť s navrhovanou liečbou a zvážiť aj možnosti doplnkovej liečby na prírodnej báze. Ale rozhodne nebudem tvrdiť že nepotrebujem lekárov.

Bunky na rozmýšľanie má každý človek,ale nie každého človeka baví oblasť medicíny a úzkostlivo sa venovať svojmu zdraviu. Niektorí ľudia nevedia ani na ktorej strane majú žlčník a kde slepé črevo. Pritom to môžu byť ľudia múdri, inteligentní, hodnotní, len oblasť ich záujmu je niekde inde.

[zruseny12]

radca,urcite mas pravdu,ze to vyrabaju ludia ktorych moja choroba nezaujima,ale vymyslel to niekto komu asi na tom pristroji a ludskom tele zelazalo,nie?aj ja pracuje v automob.fyrme a auta ma vonkoncom nezaujimaju,ale praca ma aj napriek tomu bavi...

kamos

kikka, slovo "inteligencia" je nezmysel a o nicom nehovori. to len ludia, ktori sa chcu nejak odlisovat od inych si to vymysleli. Co to je? To jak clovek rozmysla a jak je "chytry" zavisi od vela veci. Vela ludi, ktori sa dneska povazuju za geniov su v podstate podvodnici, ktori len niekomu ukradli napad.

kamos

kikka, slovo "inteligencia" je nezmysel a o nicom nehovori. to len ludia, ktori sa chcu nejak odlisovat od inych si to vymysleli. Co to je? To jak clovek rozmysla a jak je "chytry" zavisi od vela veci. Vela ludi, ktori sa dneska povazuju za geniov su v podstate podvodnici, ktori len niekomu ukradli napad.

radca

Maria, ako to vies? Skus ist za clovekom v tovarni na rontgeny, alebo vyrobu B-komplexu. Budes velmi prekvapena, ze na ludia a ich choroby ho mozno vobec nezaujimaju. Bohuzial je to asi podobne aj s niektorymi lekarmi.

ikka

kamos, ale ta inteligencia je vec aj genetiky, takze niekto sa s tym narodi a niekot nie, len potom je uz na danom cloveku ci na sebe pracuje...

mira

Kedysi sa ľudia riadili svojimi skúsenosťami. Starší ich predávali mladým. Pozorovali seba i prírodu a dávali veci do súvislostí. Celá tradičná činska medicína je založená na pozorovaní a tisícročných skúsenostiach. Nepitvalo sa, ľudia nevedeli, ako vyzerá napr. pečeň, ale vedeli, čo jej škodí a čo prospieva. Mali múdrosť nie zo škôl a pečiatok, ale zo života.