Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
radca nie len aby sa predavali,ale aj aby pomohli ludom...ja keby som napr.nesla na rontgen...tak by som do dnes nevedela v akom stave mam kosti a presnejsia je denzinometria...a to vdacim lekarom...a zasa keby som nesla na zivu kvapku krvi tak tiez by som sa nedozvedela ze mi chyba napr vit.sk.B...za to mozem vdacit sebe,ze si chcem aj sama pomoct...ale aj lekarovi ktory to robi aj ludom ktory vymysleli mikroskop...aj lekarni,ze predavaju B-komplex...je to velmi zlozite a bez doveri sa neda zit...nehovorim,ze treba verit vsetkemu,ale odtial po tial...
maria to neviem. ja som este za nikoho ineho nerozmyslal. Rozmyslat, ale clovek moze, len ked ma o com a pozna vyhody a nevyhody. Tie zisti, len ked si o niecom, co najviac precita, alebo inak zisti-napr. v skole, alebo v praci, alebo na vylete. Proste, ked sa o veci zaujima.
ale, kazdy ma ine rozmyslanie...kazdy rozmysla inak...
lieky a lekarske pristroje sa vyrabaju na to, aby sa mohli predavat. Nikto ich nerobi preto, ze ma ludi rad.
maria, rozdiel medzi clovekom a zvieratom, je ten, ze clovek vie rozmyslat. Nikto sa mudry ani sikovny nenarodi. Bunky na rozmyslanie ma uplne kazdy clovek.
...ale nie kazdy ma na to schopnosti, bunky a rozmysla logicky atd.
kikka, ak chces mozes doverovat lekarom a lekarnikom. Ale nemusis, ak nechces. Tomu robotnikovi, co spominas nikto nebrani v tom, aby sa o svoje zdravie zaujimal. To je len vzita predstava ludi u nas, ze musi stale chodit v umazanych monterkach a po praci huuuups do krcmy na par frtanov.
radca, tak vezmi si dakeho robotnika, ktory neviem pomaly nic o ludskom tele, ma mozno len ZS a ma sa spoliehat na svoje vedomosti..no vtipne vyhlasenie.. ok, kebyze mam sama vystudovanu medicinu, robim dajme tomu endokrinologiu, tak si mozem svojpomocne nieco diagnostikovat, ale bezny clovek nemam to vzdelanie, pokial sa tomu pomimo nevenuje.. doverovat vlastnym schopnostiam a vedomostiam moze tajymto sposobom aj zabit..
maria, to je vec nazoru. Chirurgia je mozno jedina lekarska veda, ktora ma vyznam v surnych pripadoch. Ostatne je viac-menej obchod s liekmi.
...sak ano,ale potom naco su tu lekari atd.sak do urcitej mieri si clovek vie pomoct,ale nie kazdy...ale su situacie,ze lekar musi pomoct...take operacie atd.