Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
jeden zaujimavy fakt:
Nelson Mandela ( certik hovori ze nikdy nemozno verit cernochovi menom Nelson) cital svoj prejav v Hajdparku BEZ OKULAROV, a to prosim ma 90 rokov.
takze dalsi z dokazov ze ak niekto pouziva okulare tak je to nieco co je neprirodzene a nejako sa tomu treba
branit ( ja viem hned pocujem ze Nelson ma za sebov 27 rocny ozdravovaco-vzdelavaci pobyt). ale zamyslyme sa nad tym, priatelia.
mira,
aj v cinskej medicine sa pitvalo.
uz viac ako tisic rokov dozadu.
to ze sa nepitvalo je len mytus.
kikka,
''NASI'' haha nasi...
politici sa spravaju podla hesla PO NAS POTOPA.
kikka,
treba sa obavat toho dna az ti v tej osade zacnu pouzivat mozog na 100%.
tunak v britaniji cigani ( teda indovia a pakistanci) patria k najbohatsim ludom-pravda nie vsetci a ak nemaju peniaze tak urcite maju po 3-4 deti,
jeden moj spolupracovnik je zo SRI LANKA a jedna dcera mu pracuje v Kanade na jednom vojenskom projekte, a nedavno bola na turne po Nemecku ( DO a M) druha studuje medicinu. Jeho brat ma 7 deti z toho 1 lekara, 3 inzinierov a 3 pravnikov ( solicitorov tunak v GB).
kikka,
radca ma pravdu.
o chytrosti romov svedci aj to ze neustale zvysuju svoje stavy a za 50 rokov tak slovaci NEBUDU EKSISTOVAT V AKTIVNEJ PODOBE.
jednym z potrebnych zakonov je to aby OKAMZITE ZRUSILI RODINNE PRIDAVKY NA DETI na SK.
zial SNR kedze tam v podstate ani jeden z nich NIE JE SLOVAK toto urcite neprijme.
radca,
ano pouzivanje ATB dospelo k tomu ze bakterije v principe ''zneuzivaju'' umele ATB k rastu a naberaju resistenciju. V pripade ale ze clovek ATB pouziva malo tak rozumne davkovanie a rozumny produkt moze napomoct a casovo zefektivnyt liecebny proces.
ele,
treba s tebou suhlasit.
ak lekar pouziva trosku rozum tak tie ATB su skutocne pomocnym prostriedkom ( a casovo aj efektivnym).
co sa tyka toho zlcnika tak problem nie je v tom zeby lekari nevedeli kde sa nachadza( aspon jednu mrtvolu kazdy lekar urcite pitval a knizku si moze nastudovat kazdy kto ma zaujem).
bolest zlcnikova je casto zamenovana z bolestov brucha a toto je hlavnov pricinov nespravnych dijagnoz.
je nebezpecenstvo ze lekar ( neskuseny ci nevedomovany) si pomyli bolest zlcnika-zapal, z bolestov brusnej dutiny a serijozny problem je na svete.
pri bolesti dutiny brusnej lekar musi vylucit v prvom rade apendicitidu a potom aj ten zlcnik. po stanoveni tohoto vela nepotrebnych komplikaciji moze odpadnut.
VAZENI,
z tym zdravym jedoom je to asi tak ako z palivom.
na celom svete sa predava benzin/nafta ( plus nejake tie ine pohone latky= skvapalneny plyn, stary olej a nedavno aj hovorca Karola Nemeckeho povedal ze jedno z jeho aut bolo prerobene na pohon vinom). nikto ale sa zatial NEDOMAHA toho aby vynalezy okolo pouzitia elektrickeho motora boli UVOLNENE Z TREZOROV kam ich KOMUNISTI-MOCIPANI tohoto sveta zamkli.( je viac a viac evidentne ze ELEKTROMOTOR ekistuje a sposob vyroby LACNEJ ELEKTROENERGIJE EKSISTUJE ale vsetko je blokovane).
tak je to aj z potravinami.
Moznosti produkcije ZDRAVYCH A LACNYCH potravin su ale co by potom robil8i z tymi TISICAMI TON ODPADKOV ako su MESO MLJEKO VAJCJA, KOKAKOLA,atd atd atd.
v SSA sa napriklad produkuje na 10ha okolo 50,000 kusov hovedzjeho dobytka.
radca nepreháňaj, žeby lekár nevedel na ktorej strane je žlčník, antibiotiká sú ešte stále účinnou zbraňou na mikrobiálne infekcie ,chybou bolo a je že ich lekári predpisujú aj proti vírusom, dokonca aj pri chrípke.
Želám ti, by si tých lekárov ozaj nepotreboval, nech ti to vydrží.
Nezastávam si lekárov. Mnohí sú arogantní a majú zlý prístup k pacientom. Ale zase to je individuálne, ako kto.
ele,
to, na ktorej strane je zlcnik nevedia ani niektori lekari.
Co sa tyka antibiotik, tak tie su dneska uz v podstate neucinne na vacsinu infekcii.
A co sa tyka tych vaznejsich chorob, tak to ri poviem otvorene, ze ak by som vedel o tom, ze mam rakovinu, tak k lekarovi by som urcite nesiel. Videl som ich liecbu a jej vysledky a stacilo mi to.