Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
no asi nie vsetci to vedia...ked sol nepouziva,ze je nezdrava a udene kupi...ale sak to je jedno...tiez viem co mi skodi,co mam jest a co nie,ale obcas si aj dam,ved s coho clovek potom by zil...a napokon uz tu sme si pisali na tu temu,vsetko z mierou...a hotovo...
ked sme pri tom zdravom/nezdravom stravovani, ludia dobre vedia,ze udene je nezdrave, aj tak sa ninm napchavaju, tiez vedia, ze vyprazane nie je zdave, ani vela sladkeho, ale im je to jedno, papaju co im chuti, sak naco sa obmedzovat...az potom, ked sa dostavia dake zdravotne tazkosi, tak lutuju... to ist eako fajciari, dobre vedia, ze si nicia zdravie, nicia ho aj ludom naokolo, ze to sposobuje rakovinu, u muzov zhorsuje kvalitu spermii a tiez si fajcia dalej, netra pi ich to...
och, asi by sme si z tych romov mali brat priklad, ked su taky chytri ...
kikka, romovia vedia kazdy rozpravat dvoma jazykmi-to kazdy clovek nevie. Ak chcu vyznaju sa v zakonoch Oni nie su hlupi. Su len ini. Su chytrejsi ako mnohi ini ludia.
ja viem,ze aj koli tomu ja len som chcella poukazat ako niekto rozmysla...neje sol ale kupuje veci slane a este viac nezdrave...ale je MUDREJSI....
maria, udenina sa povazuje za nezdrave jedlo nie len kvoli soli, ale predovsetkym kvoli nitrosaminom-silne karcinogenne latky.
radca, fakt? :D .. no tak nasi politici su fakt divni ludia, ale to ze su sprostejsi ako ludia, co maju len ZS by som si neopovazila povedat... nezastavam sa tu nasich politikov, im ide len o pracyh povadsine...dam ti taku radu, kde sa presvadsis, ako su prudko inteligentni ludia so ZS vzdelanim..navstiv daku romsku dedinu..som zvedava, ake budes mat z toh opocity :P .. inak si zvatsa ludia spravia aspon tu strednu, ked sa uz na VS necitia, pripadne su lenivi.. ale su skoly, niekte odbory na VS, ktorre vystuduje kazdy, aj ked toho v hlave vela nema
radca,jasne pises len svoj nazor a mi ti na neho odpovedame...aky mame zasa mi postoj k tymto veciam...
a mas pravdu,ze su ludia z nizkym vzdelanim a su omnoho mudrejsi ako z vys.
ja napisem jeden priklad...robi sa mudra ale vobec nerozmysla logicky...
dotycna osoba nesolila odmalicka detom ani sebe,ze je to nezdrave atd.ani vegetu nedavala do polievok....
ale....KUPOVALA SUNKU ODENU MORAVSKE UDENE MASO...tak ako bol ten clovek mudry a ako si chranil to zdravie?ked udene maso je to to iste ako keby nasypala do polievky sol...a len tak mimochodom aj sol sa musi v mensom mnozstve pouzivat a neprehanat s nou...
tak asi tak niektory ludia rozmyslaju a ked sa clovek ozve tak ho este okriknu a urazia sa,ze vobec si clovek ich dovoli napomenut...skoda reci...pekny den...
kikka,
iq je volovina.
kikka,
clovek so zakladnou skolou ma dneska castokrat viac rozumu, alebo IQ, alebo si to nazvi ako chces, ako nejaky politik.