Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pravda o rakovine - VITAMIN B17

kikka

ale predavaju tam ludia, sak ked vidim, ze pride babicka, co ma par tisic dochodok, plus nakupuje plno inych liekov, lebo zdravie nesluzia ako za mladi, tak neponuknem najdrahsi vyrobok...

slovencinarka

och, kosa, kde som ja vyjadrila, ze historiou pohrdam?? ale pozeram, ze ty si na nu dost zatazeny :) .. ja som mala ten dejepis celkom rada, aj ked nie vzdy som si to pripustala :P .. mali sme skvelu profku, mozno by som studovala dejepis, nebyt ineho skveleho profesora :) vies, len si myslim, ze teraz je pre mna uple nanic, riesit akymi jazykmi, kto a kedy hovoril..su dolezitejsie veci, asopn pre mna :) .. aj ked uznavam, ze historicka nevedomost je trapas, ale co uz, neda sa vediet vsetko...

kikka

ja som sa nedavno dozvedela, ze vlekarni, ked si pridete po radu, tak vam odporucia najdrahsie lieky, vitaminy co tam maju .. to je pekny biznis

radca

Z nasich lekarov sa pomaly, ale isto stavaju obchodnici. Proste predpisuju lieky, za ktore im vyrobcovia zaplatia. Malo by sa vazne uvazovat o zruseni povinneho zdravotneho poistenia, pretoze to , co robia, uz s Hypokratovou prisahou nema uz davno nic spolocne.

[zruseny12]

myslim si,ze ked je clovek chory tak mu je jedno ake pismeno napise v slove maso/jasne ,ze ma tam byt siroke e,ale mam angl.klav./a len taky,co mu nic nieje hlada na druhych chyby a jedine ,co moze mat tak- komplexi...
Roni-je velky vyber potravin,ale nie kazdy ma na to...to je velky problem dnesnej dobe...a nie kazdy si vie pomoct...a ma aj internet a rozmysla ako niektory,co si sami pomahaju...
...ale urcite mas pravdu,ze buducnost je daleko a my musime zit teraz v pritomnosti...ved kolko krat sa neoplati ani si naplanovat tyzden dopredu,nie to pozerat do dalekej buducnosti...