Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
robie, vyborny clanok. Zial tam chyba spomenutie ulohy Rockefelerovcov vo farmacii,co je hlavne dolezite pre toto forum, ZDRAVIE, ked v dvadsiatych rokoch presli na "intenzivnejsie" vyuzivanie nafty na vyrobu kompexnych chemikalii na pouzitie v medicine.
Dnesny stav syntetickych farmaceutik, drahych patentovanych "liekov" s hromadou postrannych ucinkov je vysledok ich systematickej prace.
Patentova ochrana a vynikajuca propaganda, organizovana kontrola vsetkych komunikacii im zabezpecuje vysoke ziskove miery na ich investiciach ci spekulaciach.
robbie56, tak ja osobne som si nevyberala vzdelanie podla toho, kolko si zarobim, ale skor, ci ma to bude bavit, respektive, ci na to mam...ani na tu informatiku sa vsetci nehrnu, ani zdaleka tam nie je taky natresk ...ze by si ludia stale vyberali vzdelanie podla toho co je ich srdcu blizke? ...
ok, ja verim, ze su ludia nad nami co nas manipuluju, len co z toho?..co mozeme urobit?
ok, vratme sa pekne k pestovaniu prirodne, ziadne postreky, ziadne GMo, no kolko populacie na Zemi uzivis?... len smiestne percento ...nech si pekne ukryvau semienka, sak aj tak ak sa nezmeni trosku pristup ludi k ZP, tak tu uz dlho nebudeme, beviem, ci si uziju tie svoje odlozene semienka
Len zato, ze bezny clovek nevidi tu vyssiu moc, este neznamena, ze nejestvuje ...
Uz viacery poukazuju na to, ako su obycajny ludia kontrolovany, vedeny a manipulovany ...
Napriklad, ak budu platit informatikom 60tisic a murarom 10tisic, tak sa budes usilovat byt informatik ... Ale ak casom murar dostane 60tisic a informatik 10tisic, tak sa budes usilovat byt murar ... sila manipulacie peniazmi ...
Ak si clovek uvedomi, ze asi 80% bohatstva sveta je v rukach bohatych bankarskych rodin + inej smotanky, tak nie je tazke si domysliet, kto je ta "vyssia" moc ... A ti genlemani sa pravidelne stretavaju, aby rozhodovali nad tymi zvysnymi 98% ludmi sveta ...
Par citatov:
"Give me control over a nation's currency, and I care not who makes its laws. (Mayer Amschel Rothschild, 1743-1812)"
[SK] "Daj mi kontrolu nad statnymi peniazmi, a nemusi ma zaujimat, kto pise ich zakony"
"If you control the oil, you control the country ... If you control the food, you control the population - Henry Kissinger"
[SK] "Ak mas kontrolu nad ropou, mas kontrolu nad statom .. Ak mas kontrolu nad potravinami, mas kontrolu nad ludmi/populaciou"
Sami nam to papalasi povedia do oci ... Ale predsa si zatvarame oci ... ale kde ? ved oni nam len dobre chcu, nie ?
Tieto rodiny sa podielaju najviac na vyvoji GMO potravin a financuju zakladne na uskladnenie zrn a semienok ovocia a zeleniny co sa momentalne pestuju od prirody ... preco asi to robia ? lebo nam chcu tak sakra dobre ? alebo, ze chcu mat kontrolu nad vsetkymi potravinami ?
Mnohi ani teraz nebadaju, ze Tesco, Carefour, Kaufland, Metro a ktovie kade co este su v rukach tej istej bandy ... a ze nebudu mat kontrolu nad ludmi ? uz maju davno ... lebo to nie su len potravinove retazce co vlastnia, ale aj system skolstva, zdravotnictva, vyskum, ...
ale ja som dala USA ako taky naj z naj, samozrejme ze aj europa pekne znecistuje prostredie, a taka cina, je na tom tiez zle... ja som chcela len poukazat, ze za postupny zanik lpanety nemoze africky kontinent, ale biela cast sveta, ktora zacala spriemyselnovanie, vo velkom znesistovat prostredie...
hahha, spotreba a odpad na jedneho americana a jedneho zapado europana je zhruba porovnatelny. Zaujimave, ze o EU nikto nehovori, ako velkom zamorovatelovi na svete, tak ako to hovoria o USA.
nasu planetu nicime vsetci, a ti africania k tomu neprisievaju az tak velmi, sak sa pozrime na USA, ake tony odpadu vyprodujuje, kolko CO2 vypustia do ovzdusia, a donedavna nemali zaujem ich znizovat.. taktiez najvatsi spotrebytelia elektriny, pohonnych latok... ael jasne, za to, ze ludsto smeruje do zahuby bez umelo vytvoreneho AIDS mohla afrika
kosa, ci damian,nie ste bratia, alebo rovno ta ista osoba :P.. take rovnake nazory zastavate...sme radi, ze nam tu furt ukazujes, ako vetko kontroluje vysia moc, alebo je uz davno vyvinuty liek na rakovinu, len ho taja, aids je tu na kontrolu populacie afriky..hmmm..este dake zaujmave info mas, nech sa bojime spavat a jest, koli GMO? ...co si chcel povedat tymi okularmi? ..asi mi unikla pointa, teda jednu som tam nasla, ale dost absurdita, tak to vysvetli
Tiez mi trochu vadi, ze Mars znicili nasi predchodcovia.
rakovina je SOCIOEKONOMICKY PROBLEM.
ANNIE LENNOX mala dalsi zaujimvy vystup.
bola tam fotka dietata z AIDS a toho isteho dietata po 9 mesiacoch a z dostupnov terapijov. evidentny progres.
zaver z jej vystupenia je jasny: AIDS sa da minimalne uspesne kontrolovat.
na druhej strane hovorme jasne a otvorene o tom ze AIDS je umelovyvynuta vakcina na kontrolu populacije africkeho kontinentu, nakolko tu treba suhlasit z mocipanmi tohoto sveta ze si nemozeme dovolit znicit tuto planetu tak ako nasi predchodcovia znicili planetu MARS.