Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pravda o rakovine - VITAMIN B17

roni

kosa a ty akým jazykom hovoríš a pravopisom píšeš?A kedy sa bude MESO písať po česky MASO,pretože dnes sa po slovensky píše mäso.
Prečo by boli ľudia nútení si zdravie ničiť? Ja si myslím že je na výber dosť potravín,aj zdravých. Každý si je strojcom svojho zdravia. Internet je veľkým zdrojom informácií o zdravej ale aj nezdravej výžive. Čo bude za x rokov,po tom nech pátrajú futurológovia.

kosa

amybeag,
najprv to nasvedcuje ze uroven rodicov je velmi nizka( a to aj bielych a hlavne bielych!), potom ze uroven skolskeho systemu neprevysuje uroven rodicov, no a o systeme vychovavajucom lekarov..to hadam netreba komentovat.

kosa

slovencinarka,
urcite ze zme po slovensky nehovorili a hlavne do toho 1800 roku, a ani pred 1860 rokom to slovencina ako ju pozname urcite nebola.
co sa tyka slova POSZTA a POSTA tak je to velmi podozrive a hlavne nemalo napovedajuce ( pre tych co historiju pardon dejepis nechcu poznat tak nic nehovoriace je to urcite).
a hovorilo sa tu urcite nielen vyssie spomenutymi jazykmi.
otazkou je ale ktory jazyk bol urcujuci do momentu nez sa tebou vymenovane jazyky uchytili aj v nasich krajinach...
a pre tych co dejepisom ( a NIELEN) nepohrdaju, tak take nemecke mesto akym je LUBBECK bolo kedysi slovanske mesto, a pre menej znanych historije PRUSI ako slovansky kmen(pred germanizacijou) tiez rozpravali slovansky.
poznat AJ historiju AJ medicinu nie je na zahodenie.

hellaa

amybeag, lebo mnohi k tomu lekarovi nechcu ist, to je jedna z odpovedi.. ja si tiez dobre rozmyslim, ci pojdem ku lekarke s dajakou prkotinou a odsedim si tam niekolko hodin.. a taktiez sa niektori hambia ist k tomu lekarovi, co sa ani necudujem, ked sa tu pytaju na vseliake blbosti...

amybeag

este poznamka: prezrite si len toto forum-kolko ludi tu hlada pomoc, velmi vela mladych a mladuckych, ktori by NEMALI mat zdravotne problemy. PRECO TU POMOC NENASLI u svojho osetrujuceho lekara???Odpoved je jednoducha...........

radca

Slovencinarka verzus Kosa,

Jazyk vytvaraju a udrzuju ludia. Jazykovedci sa snazia, len najst v nom nejake pravidla a zjednotit ho tak, aby sa napr. na urade bol schopny kazdy s nim dohovorit, ale vzdy zalezi na ludoch , ci su ochotni na to pristupit a pouzivat to. Len v totalite,sa da prikazat, ako maju ludia rozpravat a pisat.

amybeag

kosa ma pravdu. Clovek si vedome sam sebe nebude skodit(pokial je dusevne zdravy). Len vo vseobecnosti ludia nemaju pravdive informacie o tom, co je a co nie je zdrave. Neustale "masirovanie" mysle reklamou aj o tom ake "vacsie mnozstvo mliecka ma aplska cokoladka", ake zdrave su margariny(ci ropa?), light coly bez cukru, avsak s horsim jedom pre nase telo a pod. Ludia su z tychto dezinformacii v zmatku a pri svojich inych starostiach nemaju cas si utriedit udaje a pouzit svoj"sedliacky rozum". Ked je to vsetko take fain a zdrave, tak preco nie je ludstvo ZDRAVSIE?????.....

slovencinarka

kosa, som stastna ako blcha, ze som sa zbavila dejepisu, ale bol to krasny predmet :D .. same zaujmave veci som sa tam dozvedela...a pravdupovediac, mo je jedno, akym jazykom hovorili madari, viem len tolko, ze cerpali aj zo slovanskej slovnej zasoby.. a ked uz sme pri tom, ani my sme nie vzdy hovorili po slovensky, sak tu bola latincina, madarcina, nemcina
inak, ked niekto napise MESO, povazujem to za nevedomost, a nie ze zivost jazyka

kosa

zdravie si ludia nenicia ale su nuteni si ho nicit, uz aj tym ze ludia NEMAJU NA VYBER pri nakupe tovarov a potravin.
za X rokov to bude este horsie (je tu velka pravdepodobnost).