Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Robbie56 :-) tuto sekciu mam najradsej na citanie.zdielam a suhlasim tu s mnohymi nazormi.breussovu metodu poznam.mam doma velmi kvalitne knizky,podla ktorych sa riadim aj ja.a kedze robim v zdravotnictve,snazim sa ludom ozrejmovat niektore veci okolo ich chorob.no u niektorych,ako vravis,je to boj s veternymi mlynmi.ale aspon nemam pocit,ze som ani prstom nepohla,hoci som vedela...
pokial sa ludia nebudu domahat spravodlivosti TUNAK za tohoto zivota, tak tym farmaceutickym spolocnostiam nic ine neostava ako tu genocidu pachat, lebo by to bol HRIECH keby ju nepachali.
oni vlasne NEHRESIA ale naopak robia zasluznu cinnost lebo vetsina sa sprava podla ''zakona svine''.
a na svinu plati lem jedno-VYKRMIT A ZAKALIT.
RNG,
zial na tu finalnu spravodlivost si treba pockat a zatial nie je iste dokedy....
ifka: asi vidim tie iste mraky rano :) motivacia pre mna je, ze ak chces so systemom nieco robit, tak musis hrat podla ich kariet a musis sa snazit vediet cim viac, a je jedno v akom odvetvi ...
A co je dolezite, tak treba tie informacie zdielat aj s ostatnymi ...
Ak vidim, ze v mojom okoli viacerym pomohla Breussova kura pri liecbe rakoviny, tak si o tom precitam/prestudujem nieco, zamyslim sa nad teoriou/filozofiou liecby, planujem aj vyskusat a potom to info zdielat s ostatnymi ...
Ale casto je to narazanie na veterne mlyny .. no stale si treba najst motivaciu, niekedy to je tazke.
Ale je to lepsie ako sediet, nariekat a nechat sa oblbovat ...
Niekedy je menej vedieť viac, aby sa z nás nakoniec nestali chodiace encyklopédie.
...rano,ked vstanem,vidim cez kuchynske okno,ake mraky su nad kosicami..ale to niesu mraky,to VSZ vypusta z kominov neskutocny bordel...cela ciernava ide smerom do madarska...vzdusnou ciarou je to z mojho okna ku kominom cca 6-8km...
Superbohatima supervplyvni, ci uz znami, ci totalne skryty, su pravdepodobne clemni tej istej skupiny, pokoal ich nie je viacej, co je tiez mozne. Ale hlavna tema u nich je kontrola diania na celom svete a ich vlastne prijmy. Vobec nezalezi na tom, v akej oblasti/oblastiach pracuju, to je vsetko jedna velka vyborne
kontrolovana hra pre nich skryta za oponou.
Kedysi som sa nad tym velmi rozculoval ale dnes, ako veriaci mam proti tomu vybornu zbran, ktora ma znacne uspokojuje.
Finalna spravodlivost, ktorej nikto neunikne, nech na tomto svete je ako uspesny v kontrole, podvodoch a manipulacii inych.
A na tom nezalezi, ci v to veria, alebo nie.
Mne staci moja viera, ze sa im nepodari z toho nakoniec vyzliect, nech sa snazia ako chcu.
A to mi dovoli pokojne spavat a nikomu z tych bohatych uspesnych legalnych zlodejov a spekulantov nezavidim.
RNG: sam som si vsimol az neskor, ze som sa kus odchylil od povodnej temy ... ale dakujem za doplnenie cennymi informaciami prave o ZDRAVOTNICTVE, o ktorom toto forum je a ma byt ...
Avsak sme si mohli vsimnut, ze vsetko so vsetkym suvisi a mozme vidiet, ze problemy v jednom odvetvi su akoby klonovane problemy ostatnych odvetvi ...
Preco asi ? Zeby ta ista banda, s tymi istymi zaujmami ?
hahha: ja viem naco mieris ... tiez som si nevybral povolanie podla toho, kde kolko zaplatia ... snazim sa robit to co ma bavi ... nastastie ma bavi viac veci a nemam problem aj ked sa zrusi nejake odvetvie ... snazim sa byt flexibilny ...
Mieril som vsak na to, ze ak ti zaplatia tolko, z coho nevyzijes, tak budes nutena hladat si ine zamestnanie, ktore este kvazi vies robit/vykonavat a platia viac, aby si seba a rodinu mohla uzivit ...
Zato mi vzdy pripadala divna ludova otazka "Cim chces byt ?" Tato otazka bola taka vseobecna, ze som sa to aj ja pytaval, ani som si neuvedomoval co v sebe skryva ... Tato otazka predpoklada len jedinu odpoved ... co je vsak podla mna chyba ... chcem vediet cim viac, aby ma neoblbli ani vo financnictve, ani na sude, ani v obchode, ani v informatike, ani v ZDRAVOTNICTVE, ... a pouzival svoj vlastny rozum, nie nanutene informacie.
Casto si len casom vsimneme, ze "sme sa ohanali informaciami, ktore sme ani nemali overene ... ako sme to preboha mohli ..."
K zivotnemu prostrediu sa staviame tak, ako sme scasti nuteny. Kym sa nevytvoria podmienky, aby niekto mohol zarabat aj na tom, tak zatial ludia nebudu k tomu tlaceny ...
Uz coskoro nam budu ti isty ludia ucit, ze ako sa chovat k ZP, ktori cely zivot kaslali na to iste ZP ... vid David de Rotschild - jeho rodina cele storocie kaslala na to, ze ropny biznis sposobi znecistenie oceanov, ze plastove vyrobky z ropy sposobia haldu smetisk nerecyklovatelneho odpadu, ze kazdemu predavaju pracie prostriedky, sampony, kozmetiku ktora je agresivna voci ZP ...
A teraz pride jeden David de Rotschild a on nam bude kazat, ze ako sa mame spravat k ZP ... Nie je to nahodou preto, lebo sa otvara novy biznis, ktoreho menom je GREEN biznis ?