Pravda o rakovine - VITAMIN B17

hmm

zvatsa maju takz negativnz vytah k lekarom, ludia, ktorym lekari nevedeli pomoct.. no co uz, lekari su tiez len ludia a nevedia vsetko, ani sa neda vsetko... tak potom ludia hladaju dake alternativne moznosti... kym je clovek relativne zdravy, tak zvatsa nema taky negativny vzth k lekarom, pokial mu to do hlavy nenatlaci niekto iny

kosa

ochoch,
vyborne, kriticky clanok.
co sa tyka pripomienky k odbornym knizkam tak na teme ohladom vody je priklad toho ako ani knizky (odborne) nedodaju rozum ( jedna sa o DA SILVA method, ktoru nasi prekladaju ako SILVA metoda).
a vetsinu co sme tunak napisali ( RNG Damian, robbie, radca a aj nas ''kosa'' tim) mame HLAVNE Z NASICH NEGATIVNYCH SKUSENOSTI KOTRE NAS DONUTILI TU PRAVDU JEDNODUCHO...hladat.a uistujeme ta ze nie v odbornych knizkach ale v realnych zdravotnych situacijach.
ze niekedy to nevyslo ( umrtie mojej mamy) je dosledkom aj tych ''odbornych knizok'' kotrych az tak vela nemame.

ochoch

Ako si to robbie56 napísal? Ešte že máme takých ľudí ako kosa,radca a teba, ktorí venujete svoje skúsenosti ostatným. Robbie56, to pokladáš ľudí za neschopných truľov, ktorí nevedia nič o genetike a ostatných témach, úvahách o ktorých tu píšeš siahodlhé články? Myslíš že ostatní ak by ich to zaujímalo, by si na internete a v knižnici nevyhľadali informácie a odborné články? Myslíš že kosa-ifka je nejaká odborníčka? Veď sa to nedá ani poriadne čítať. Niečo podchytí z odborných kníh a hádže to tu ako vlastné perly múdrosti. Ak by sme mali takých ľudí ako radca, nepotrebovali by sme lekárov ani lieky, pretože máme používať len vlastný rozum na liečenie. Napíšte viacej o tých svojich vlastných skúsenostiach a nie o tom čo si môžu ľudia zistiť aj sami ak ich to bude zaujímať.

hahha

vyzera to zaujmavo, ked sa hahha pyta nieco hahhy :) pravda je taka, ze tuto info mam od jednej holky, co mala akurat genetiku, isli podla novych vyskumov, kore nasi robili s dakou americkou univerzitou...o rok ti o tom budem aj ja vediet nieco povedat, zasatia ma do tajou genetiky a GMO a budem prudko informovana :)

hahha

Bohuzial som to necital, takze neviem, ci to dokazali vseobecne, alebo len pre niektore konkretne geneticke zmeny a ci sa da vobec skodlivost vsetkych GMO dokazat-pretoze na to treba dlhu dobu. Ale rad by som si to precital. Mozes uviest nejaky odkaz?

hahha

radca, pokial viem, tak najnovsie vyskumy poukazali na skodlivost GMO, len tak mimochodom, podielali sa na tom slovenski vedci... takze nikto uz nehlasa, ze su neskodne, aspon tu na slovensku...

robbie56

ifka: nech ti vydrzi sila pri podavani informacii :) Ja viem ako tazke to je ludom vysvetlovat(hlavne ked si predstavim starych rodicov) ... pocuvaju sice ale nevnimaju ... citaju syntax, ale semantika im unika :)
Ale nastastie casom postupne sa im sklada mozaika ... a ak bude vela ludi ako RNG, damian, kosa, radca a ostatny, co venuju svoj cas a skusenosti ostatnym, tak sa to pomaly bude transformovat u coraz viac ludi ... postupne bude semantika chapana :)
Takze len tak dalej priatelia :)

robbie56

Vcera 'bardon' hladal info o Janovi Pravdovi v inej diskusii, tak som dal do googla, hned prva stranka bola:

www.janpravda.sk

A skutocne len odporucam jeho nazory a s mnohymi som sa stotoznoval uz pred tym ako som to videl/pocul.
Napr som si pozrel zo sekcie "VIDEO" -> "Posol z buducnosti - 139MB" ... kde hovori aj o rakovine, aj o farmaceutikach, ale aj vselicom inom ...
Koho zaujima, urcite nech si pozrie/vypocuje jeho nazory a zivotnu filozofiu ... dufam ze to mnohym otvori oci ... najdu sa vsak aj taky, ktory tomu nebudu chapat, a si budu mysliet, ze je to blazon, ale aj ja som mal mysel este pred par rokmi v takom istom stave ... niekedy vsak staci si nezatvarat mysel a dat sancu aj inym nazorom ...

radca

Ked sa stane kvalita zivotneho prostrediea otazkou prezitia pre vacsinu ludi, tak sa o jeho ochranu zacne zaujimat kazdy bez ohladu na vek, vzdelanie a peniaze. Pokial prebiehali napr. zemetrasenia, alebo povodne, alebo tornada v miestach vzdialenych 1000-ce km, kazdy si povedal, ze sa ho to netyka. Dneska, ked su extremy pocasia vsade, tak sa ludia o to zacinaju zaujimat, jednoducho preto, ze sa to pre nich stalo podobne ako napr. jedlo, strecha nad hlavou nevyhnutnost.

GMO je skaza ludstva. Mat tu moc, tak to okamzite zakazem a ludi, ktori ho presadzuju zavriem dozivotne do vazenia ako zlocincov. Je to experiment na rastlinach a ludoch o ktoreho vysledku nikto nic nevie. Ak lekari sami nepoznaju priciny a sposob vzniku mnohych chorob a poruch-ako moze niekto vyhlasit, ze GMO je zo zdravotneho hladiska bezpecne?

Teoria globalnej konspiracie tu uz bola diskutovana mnohokrat. Je vela situacii, ked na peniazoch vobec nezalezi. Poznam mnoho ludi, ktori ich maju, ale zistili, ze sa o nich nikto nezaujima a bezni ludia sa im vyhybaju. A tak zacali chodit do prace ako ostatni.