Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
.....no commment!
ja viem, sak som to aj tak chapala :) chybicky sa stavaju
ochoch,
predpokladam, ze, nam chces nenapadne naznacit, ze by sme sa mali viacej snazit, pretoze sme oproti tebe velmi zaostali. Musim, ale suhlasit s robiem a niektorzmi ostatnzmi-toto nie je odborne forum, to si mozes precitat v uvode tejto stranky. Ak by si chcela 100% vedecky podlozene informacie z lekarskeho vyskumu, tak si bohuzial asi budes musiet najst nejake ine forum. Funguje to tu tak, ze komu sa nieco nepaci, tak nemusi tu nazory ludi vobec citat a ani sa zapajat do diskusie ak nechce. Ludia su rozni a maju rozne skusenosti s lekarmi a liecenim a to sa mne osobne vidi prave zaujimave a preto sem napriklad chodim ja.
Sorrac, to hahha, ako autor otazky o GMO som bol ja. Malo to byt oslovenie, nie meno autora.
kosa,ešte náhodou v tvojich starších príspevkoch bolo písané o Bérešových kvapkách,kde si napísala(predpokladám že si žena,aj keď píšeš v množnom čase,možno sestrička...) že Bérešové kvapky sú multivitamínový preparát.Chcem ťa vyviesť z omylu,pretože kvapky žiadne vitamíny neobsahujú.Obsahujú také mikro a ultramikroelementy,ktoré však priaznivo ovplyvňujú vstrebávanie vitamínov a hormónov. Musí sa ale s nimi užívať veľké množstvo vitamínu C vo forme tabliet.Viem o nich aj viacej,ale nemám potrebu s tým čo viem sa chváliť.
Robbie56,možno to myslíš dobre,ale na diskusiu musia byť vždy viacerí a nie sólo.Prepáč,ale občas mi pripadáš ako truhlík z Ferda mravca,bez urážky.Zapojila sa tuná do diskusie"hahha" a niekto z vás sa ju tu snažil jej nickom znemožniť, preto táto moja reakcia.
Je zaujímavé koľko ľudí by chcelo zmeniť iných,ale pritom zabúdajú že by mali začať od seba.
kosa,nebol to náhodou doktor Koza,ten tvoj kozička,či kozaček?Ešte povedz kazačok a sme u toho tvojho Lenina vRusku.
Ten vlastný rozum v liečení bez lekárov a lekárnikov odporúča radca,nie ja.
ochoch: medzi "takich" ludi ako RNG, Damian, kosa ... mozno patris aj ty ... ak vidis, ze nieco moze fungovat inac a snazis sa ostatnym to tiez ukazat.
Ja ludi nepovazujem za trulov ... ja sa tesim, ak si vypocujem viacere nazory, a bol by som rad, keby v mojom okoli neboli ludia trpiaci na ziadne choroby a ani moji znamy aby neumierali kvoli chorobam, ktore nemusia byt(staci len ak budu viac informovany ... a to nielen prostrednictvom tejto stranky ...)
Vies, ak mas v okoli ludi, ktory beznadejne cakaju s chorobou, a uz fakt nevedia co dalej, tak vtedy sa im aspon snazim ukazat, ze je aj ina cesta na ktorej preslo uz mnoho ludi uspesne ... bud si ju vyberie alebo nie ... uz je to na jeho rozhodnuti.
Chystam sa prezentovat aj skusenosti .. niektore som uz aj pisal ... toto forum pre mna je tiez aj priprava a vymena myslienok.
Pridaj sa aj ty, uvitame tvoje skusenosti, ci uz negativne alebo pozitivne s nejakym liekom, liecebnou metodou a tak dalej ... nech je kritika kus konstruktivnejsia.
sak mne je jasne, ze su to osobne negativen skusenosti, to bolo len tak trosku nadnesene :) ..len tak mimochodom, ochoch nesuhlasil s nazorom, ze vlastny rozum na liecenie staci, on kritizoval radcu, ktory je nazoru, ze staci heslo pomoz si sam... trosku pozornosti pri citani
hmm,
jedna sa vetsinov o skusenosti(negativne), a nie tlacenie do hlavy.
realita je jasna.
ochoch,
nesuhlasim s tvojim nazorom ( ktory je mylny) ze by sme mali pouzivat vlasny rozum na liecenie sa.
ked sa narodi dieta tak o lieceni sa nema ani potuchy. niekto ho to musi naucit ( OJ VERU TO ZNAME od sudruha LENINA ucit sa ucit sa ucit sa...)
ak, ako pise Damian sa ucime od rodicov kotri nic nevedia,tak dedime od nich zivotny styl, a ten sa prejavi nieskor na..zdravi.
aj lekar kozicka, ci kozacek ci ako sa to vola kozinek, mal a ma moznost ludi OBOZNAMIT o vitamine B17 a moznostiach vyliecenia rakoviny.
robi to?...