Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
ja som sa pytala na vceliu matersku kasicku, nie na propolis! to je rozdiel, myslim dost velky. Kto by mi vedel odpovedat, co ta vcelia materska kasicka urobi s eventualnym nadorom ked ju uzivate a ona podporuje vo vseobecnosti rast, aj rast buniek, ze ci aj rast nadoru. pretoze nemusite vediet, ci dakde daco nerastie a uzivate matersku kasicku, ktora vam pomaha zas na daco ine. vie to niekto? vdaka
obsahujú panika,preto sa nemajú jesť a ani sa nemá zavárať ovocie s kôstkami
...tie jadierka neobsahuju nahodou kyanid?
To zds:
v čreve máme okolo 200 mikróbov,kt.sa podieľajú na trávení resp.bez nich trávenie nie je možné. veľa z nich je v čreve nevyhnutných,ake patogénnych ak sa dostanú na iné miesto napr.escherichia coli.
preto napr.aj po Th ATB je dpbré doplniť črevnú mikroflóru,minimálne kôli tomu,že neustále sa viac a viac zdôrazňuje význam hrubého čreva v imunologických procesoch.
Ale k tým enzýmom,ak org.dáme to,čo potrebuje a nemá nejaký defekt v DNA, tak telo si enzýmy vysyntetizuje samo,alebo pokiaľ netrpí nejakým skutočne vážnym život ohrozujúcim ochorením.
MY musíme telu daž hlavne esenciálne AMK,pretože tie si nevie org.syntetizovať,v tomto prípade je org odkázaný na exogénny prívod.a tiež to platí na stopové prvky,makronutrienty anorg.pôvodu,ale viazané v organických zlúčeninách.
čo sa týka toho kvasenia a jabĺk,naše telo aj anatomicky má črevo,kt.je podobné skôr črevu bylinožravcov (kôli dĺžke),takže z toho vyplýva aj čo naše trávenie najviac zaťažuje a čo by sme jesť mali.
to,čo v čreve hlavne kvasí a často aj DNI je hlavne mäso.
no a k tej hladovke- myslím,že môj postoj k tomu jasne vyplýva z toho,čo som napísala.
pri Th nádorov bol predpoklad,že nádor takto nebude mať výživu,tak nebude rásť,alebo dokonca odumrie,ale nádory majú vo všeobecnosti veľmi dobré cievne zásobenie,sú mimoriadne dobre krvené,takže výsledkom často je , že nádor prosperuje a org.nemá základné živiny.
A potom pri takých stavoch,ako onkologické,ale aj ťažké traumy,teda u pacientov na JIS,ARO,chirurgiách je často pozorovaná udáva sa dokonca až okolo 40% ťažká kvantitatívna aj kvalitatívna podvýživa a je faktom,že liečenie v taký čas trvá oveľa dlhšie a ťažšie.
takže hladovka- deň, dva na prečistenie tráviaceho systému od odpadov,ale viac nie podľa mňa,pretože hlavne vtedy dochádza ku našej obľúbene (zds) acidobázickej nerovnováhe.
to lina:
na vzniku nádoru sa musí podielať viacero faktorov, nestačí jeden.tam je multifaktoriálna etiológia a samozrejme pôsobenie viacerých faktorov potencuje karcinogenézu.
takže samotný vírus na vznik nádoru nestačí a k tomu máme ešte veľmi dobré obranné imunitné mechanizmy
Ruza, neviem o vcelej kasicke samotnej, ale propolis, ktory je vyrobeny z vcelej kasicky, je prirodnym antibiotikom, protizapalovym liekom a je velmi hodnotny pri mnohych chorobach. Ale neviem, ako posobi na rakovinu. Na rakovinu vsak najlepsie posobia marhulove jadierka (velmi utajovane), ktore ucinne nicia nadorove bunky.
Technicka poznamocka. V minulosti, ked sa jedlo menej masa, ludia mali rakoviny az vo vysokom veku (zvycajne), pred 10 rokmi, ked sa zacalo viac 'masovat', ludia zacali mat rakovinu v strednom veku a dnes, kde nastupila doma McDonaldovania a vobec obzierania sa masom, mliekom a cukrami, mladucki ludia maju coraz viac a viac rakovin.
ahojte, chcem sa opytat na vceliu matersku kasicku-kedze ju uzivam a ona podporuje rast vseobecne a je dobra i na plodnost a rastfolikulov, pripadne spermii a aj celkovy rast vo vyvine, ze ci nahodou nepodporuje aj rast nadorov a zmenenych buniek v tele, ak tam uz takyto proces nastal?a clovek o nom este nevie. dakujem za odpoved
Hladovka je teda pri rakovine nesmierne dolezita, avsak mala by byt pod dozorom lekara, ktory sa specializuje na metabolicku liecbu (napr Dr Igor Bukovsky). Samotna hladovka vsak nestaci. Po hladovke musi nastupit specialna vyziva. Aj tento faktor podmienuje vyliecenie.
K tej hladovke. V sucasnosti sa uz uprednostnuje kratkodoba 3-4 dnova hladovka, ale ani ta nie je totalna. Maju sa pit doma vyrobene ovocne dzusy a pit vela vody. Koren v hladovke je, ze sa pacient snazi detoxifikovat telo od 'smetia'. Po hladovke musi nastupit specialna strava (bezzivocisna, bezcukornata) preto, aby za vytvorila co najvyssia zasaditost tela. V zazaditom tele rakovina nemoze prezit.
Ale mali by sme pre seba, aj nase zivotne prostredie robit "aspon" to, co mozeme, dokazeme. Prajem vsetkym prijemny vikend.