Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pravda o rakovine - VITAMIN B17

damian

Mili moji, popisali ste tu toho hrozne vela a asi to nikdy neprecitam. Ale dolezite, co by som chcel je, ze toto (moje sirenie o B17 nie je ziadny obchodny trik, uz len preto, ze na SK sa k vit B17 nedostanete (teda okrem tych spomenutych naplasti). Ja hovorim ludom, aby si strabu doplnili o B17, ktory sa nachadza v mnohych kostkovcoch (marhulove jadra najma).

ccc

krásne si to povedal
napadlo mi,že ak ťa tak zaujíma medicína,dám ti tip kde sa dá niečo dozvedieť,sú to prednášky,síce veľmi odborné,ale snáď sa tam niečo dozvieš: patfyz.medic.upjs.sk ,tam potom klikneš na štúdijné materiály a máš to

zds

...čím viac a dlhšie sa odkláňami od bio-princípu, tým vznikajú závažnejšie ochorenia.
aj rakovina nepríde zo dňa na deň. často ani z roka na rok.
trvá desiatky rokov, kým prepukne, aj keď jej nástup predchádzajú viaceré symptómy a stavy - časté zápaly všetkého druhu, chronické záchy, vlečúce sa alergie...
všetko, čo trvale oslabuje imuntný systzém, poškodzuje jadrá bueniek, bráni ich regenerácii
toto nie je vedecky podložená onkogenéza, toto je jednoducho môj názor

zds

ccc, inými slovami si napísala, čo si myslím aj ja v podtexte písaného.
v liečení aj vôbec, v celkovom prístupe, či v spomínanej výžive, sa vytrhne nejaký suplement, časť, tá sa pozdvihne nad všetko ostatné. a celok uniká.
kombucha, mega dávky C, aj spomínaný vit. B17, hladovka, všetko možné...nech teda pomáha.
ibaže sme komplexné a predovšetkým prírodné tvory.
fungujeme na základe príorodných zákonitostí.
sme súčasťou bio-princípu.
náš život je často všetko možné, len nie kompatibilta s týmto princípom

zds

áno, bohužiaľ veril.
tak ako verím, ba denodenne sa prosviečam o absencii základných poznatkov napr. o spomínanej výžive.
sme najmúdrejší lľudia v histórii človečenstva a zároveň najviac arogantní ku svojmu zdraviu.ani nie tak úplne apriori, ako veľkou, ba pripastnou medzerou vo vzdelávaní.
chýba ucelený systém pozantkov, dostupných pre všetkých.
okolo nás je príliš veľa biznisu, ktorý prekýva všetko možné.
aj starostlivosť o seba.
nemám na mysli napr. kozmetiku a pod, ale principiálny postoj ku sebe.
je to zložité a ťažké bojovať so všemocným biznisom, hm.

ccc

k tým diétam,sčasti súhlasím,často majú staré informácie,na druhej strane,veď raz sa povie nejedzte vajcia,kôli cholesterolu,zeleninu kôli dusičnanom a všetky takéto "zaručené" informácie o krátky čas zasa niekto vyvráti,takže ja sa riadim hlavnetým,že pestrosť,striedmosť,vyváženosť,pravidelnosť

ccc

veď áno,ale ľudia si veľmi často nedajú povedať, dokonca ešte v dnešnej dobe existujú ľudia,čo vôbec nevedia,čo je to rakovina.veril by si tomu ?
videla som jednoho muža okolo 60 rokov mal,mal taký nádor v oku,že mu vytlačil oko z očnice a on VTEDY!!! prišiel do nemocnice,že čo sa to deje,nechápal.neverila by som niečomu takému,keby som to nevidela na vlastné oči.
našťastie,to sú výnimočné prípady,ale ajtak som z toho bola hotová,ako niekto až TAKTO dokáťe ignorovať svoje telo

zds

ku dietológom...som skeptický.
niežeby to neboli múdri ľudia, ale...
...ale myslím, ba skôr som presvedčený, že nemajú správne informácie.
nepasujem sa tým za jediného so správym názorom, skôr by som chcel napísať, že mám iný názor.
Napr. ministerstvo zdravotníctva opäť odporučli mliečne desiaty deťom v školách.
Považujem to za chybný krok.
V mzysle mojich poznatkov.

zds

viem, keď ide o život, vtedy všetky etické prostriedky sú prijateľné.
aj rádioterapia a chemoterpai.
mal som na mysli skôr to, že ak sa nurobia zásadné opatrenia v živtonom štýle onkologického pacienta, na čele najmä s výživou, recidíva je viac ako častá :(