Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Vuty v krvi sú aj iné bunky,kt.DNA obsahujú,tam je to o niečom inom,DNA vyšetrenie je veľmi nákladné a nerobí sa bežne
ccc
aha, no ja teda vobec v tej to oblasti niesom vzdelana, nic o tom neviem, takze preto je aj transfuzia krvi mozna, lebo erytrocyty neobsahuju DNA? inak by mozna nebola? ci to som asi tresla blbost, co?
nie Vuty neurazila si ma,len som sa trošku zasmiala nad tvojimi otázkami- teraz sa zasa neuraz ty.
DNA-je v každej bunke nášho tela s výnimkou myslím erytrocytov a tam je zaznamenaná naša genetická informácia o tom ako budeme vyzerať,ake choroby môžme zdediť,alebo sme zdedili,aké bude naše potomstvo a vôbec v podstate všetko,čo sa nás týka
ccc
to by som si nedovolila, len som pocula rozne nazory, tak sa pytam, lebo o tom vela pises a vies, a ja tomu DNA teda moc nerozumiem, vies? tak prepac, nechcela som ta urazit, ozaj
vuty tačínam mať pocit,že si zo mňa robíš srandu, ale ok nevadí.
rakovina sa neprenáša z človeka na človeka ako napr.chrípka,pretože na to, aby rakovina začala musí nastať zmena DNA a takúto zmenu na teba nikto nekýchne,nezakašle ani ti ju nepodá špinavými rukami
ccc
hej tie udeniny su chutne ale desne nezdrave. no a maso sa u nas konzumuje podstatne viac-myslim v nasej spolocnosti...ccc, prosim ta, a vies mi vysvetlit, preco nie je rakovina infekcna? teda aspon myslim/dufam/ ze nie je?? teda myslim tym, preco sa neda prenasat z cloveka na cloveka. alebo da? teda iste druhy , ci typy rakoviny, lebo i to uz som pocula...
áno mäso by sa malo obmedziť tak na 1-2jedla/ týždeň- to nám stačí a potom to čo som už spomínala,ale hovorím o čistom varenom mäse a nie údeniny,klobásy a tieto produkty- tam je velké množstvo karcinogénov,to by sa nemalo jesť vôbec
ccc
aha-v mase? ved maso by sa malo obmedzit. no moc toho jedla na vyber nie je, ak strukoviny naduvaju... ostavaju vajcia a mlieko :)
leucin,isoleucin,threonin,lysin,methionin,fenylala nin,tryptofan a valin.
- v strukovinách, sóji,mäse,valíčkach,mlieku
ccc ktore su to esencialne AMK a v com sa nachadzaju?