Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
A veruze aj strava, dychanie, pohyb, atd. mozu virusy iniciovat, alebo ich nechat "spiace". Je to fakt komplex, ktory tu bol paradne rozpisany. Sama viem, ze dokonale ustrazit, mat pod absolutnou kontrolou tento komplex je nad nase sily. Tym viac, ze k tomu pristupia napr. ekologicke faktory a s tym spojena napr. cistota pitnej vody /tym nechcem povedat, ze nie je cista/, pody, atd. a nasledne preniknutie chemie do zeleniny, ovocia, do nasho organizmu.
no a co take zarucene onkogenne virusy ako je napr. aj HPV alebo ine a vraj sa daju chytit beznym kontaktom, tak ako sa proti tomu ubranit? myslim ze to nebude otazkou stresu ci dychania, ani stravy a pod. co na to poradite?
vdaka za vyklad o enzymoch zds,
k tej hladovke sa ja ozaj neviem vyjadrit, mozno ccc ci niekto iny, ale je to zaujimave, mozno preto, ze na dakoho, ci neaky typ rakoviny ista liecba zabere a inde nie, alebo zalezi aj od stadia...co ja viem. a vraj aj vysoke horucky vedia dakedy zvratit nadorovy proces. aj tak je to cudne, ze kolko sa uz do toho vyskumu investovalo a nic ucinne sa vraj nevynaslo. a co genetika, klonovanie, nanotechnologie a ja neviemcoeste. a ta prevencia je dost onicom
Tak je toho nakoniec dosť.
Pri rakovinových ochoreniach je veľa stresu, narušený celkový metabolizmus a strava, tak to je problém sám osebe vlastne takmer všetkých.
Z toho pohľadu sa natíska otázka:
Je hladovka dobrý terapeutický postup pri onkologických ochoreniach?
Sú zdokumnetované prípady, že pri niekoľko týždňovej hladovke došlo k spontánnemu vyliečeniu.
Enzýmy sú životne dôležité a potrebujú na svoju výstavbu aj bielkoviny, aj kvalitné tuky, aj ďalšie zložky, bez ktorých regenerácia buniek nepobeží. V organizme sú po celom tele rezervy, z ktorých organizmus čerpá množstvo látok, ale...
...čo si o tom myslíte?
Prečo hladovka to nezaberá u všetkých?
Ku tým enzýmom.
Trávenie potravy buď prebieha enzymaticky ale kvasnými či hnilobnými procesmi (toto je zaručene porušená acidobázická rovnováha).
O tom, ako to bude, v krátkosti rozhoduje:
- schopnosť organizmu vytvárať vlastné enzýmy
- enzymatické zložky potravy (najmä surová, lebo väčšina enzýmov tepelnou úpravou sa ničí)
- množstvo potravy, aj dobrá strava začne napr. kvasiť (napr. zjesť kilo jabĺk=takmer zaručene problémy)
- ďalšie látky, ktoré podporujú priamo enzýmy (napr. spomínané bielkoviny) alebo trávenie – kyselina chlorovodíková (potrebný dostatok vody!), kyselina listová, ďalšie vitamíny, minerály, kyslík, ...
- stres, ktorý často reflexne stiahne svalstvo aj cievy, čím sa naruší trávenie priamo v tráviacej sústave ale aj v metabolickej koncovke
- celkový zdravotný stav organizmu – zvlášť citlivé je to pri kvasinkových ochoreniach ale aj všeobecne pri ochorení žalúdka a tenkého čreva
ano, vuti, nieco take.
tieto cvicenia su rozpracovane velmi dobre, ale netreba byt hned majster v tom.
co chyba takmer vsetkym ludom, je spravne hlboke dychanie-bruchom, dolnou castou aj hornou castou pluc.
da sa to naucit dost rychlo, tazsie je to zafixovat, pri tom vydrzat.
ku tym enzymom - ked budem viac stihat, nieco napisem.
zds
tymi dychovymi cviceniami mas na mysli nieco ako joga ci 5 tibetanov?
a co tie enzymy?
dakujem, ccc, pomohlo.
ohladom lekarskych doporuceni - mal som na mysli dychacie cvicenia.
malo sa o nich hovori, malo sa o nich vie.
s tym casom a informaciami som na tom podobne aj ja.
zds: naštudoval si ešte niečo o tých enzýmoch ? pomohlo ti to ? ak si našiel niečo zaujímavé tak o tom napíš,aj mňa to zaujíma,len nemám teraz čas hľadať nejaké relevantné informácie,ale rada sa poučím
zds: v odporúčanich lekárov sa pohyb vyskytuje,iba na to väčšina ľudí kašle,a nerobí to.šport je námaha a väčšina ľudí je už tak lenivá,že bez auta sa už nepohne nikam..takže odporúčania sú,ale cvičiť nikto za nikoho nebude,ale to je len zrnko na púšti-myslím nedostatok športu a pohybu ako takého,vidíš to je opäť jedna z veľmi podstatných vecí v kt.sa odlišujeme od našich predkov