Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Pes je zakopany v tom co hovoris, v sposobe zivota. A to pozostava z vyzivy (z toho sa sklada telo) a kyslika (pohyb, kyslik - aj z toho sa skladame), zo psychiky (dusevna rovnovaha, odpustenie, vnutorny pokoj, stres - nervy - aj z toho sa skladame) Teda vela faktorov. Ale rakovina je coroba degenerativna (z vyzivy), nie infekcia, ziadny zazrak, ako ste spominali. A preto hlavny faktor je vyziva, potom prostredie. Ak by clovek zdravo jedol, jeho delo by vedelo spracovat toxiny z prostredia i zo samotnej stravy.
o tom, prečo toľko ľudí v súčasnosti trpí malignitami sme si písali so zds,tak keď sa ti bude chcieť,prečítaj si príspevky, vlastne odtiaľ sme sa dostali ku tej zdravej výžive,ale len v skratke: áno McDonaldy- totálna blbosť,a ekológia,nedostatok pohybu-hlavne tam to vidím ja,vlastne naprostá väčšina populácie trpí obezitou a súčasne kvalitatívnou podvýživou.
ale zdôrazňujek ekológiu a materialistický spôsob života,podľa mňa je tam zakopaný pes
Pozri, tuto v Anglicku i v USA trepu ludom do hlav, ze viac ako 2-5 marhulovych jadierok denne je smrtelne. Ja tie jadra jem a otec mojej priatelky ich je 50 denne, kedze ma rakovinu. Ani mne anu jemu sa neobjavili najmensie priznaky toxicity. Ale takzvane protindorove nadacie stale trepu ludom do hlavy to iste, aby strasili biedny narod a aby mali svoje miliardy s chemoterapii. A ludia 'dochnu'. Prepac za vyraz!
To, ze su klinicke testy rigidne a prisne nevylucuje fakt, ze nakoniec zverejnia len polopravdu.
Preco po B17 ludia nesiahnu na zaciatku? Lebo vedia len o chemoterapiach (propaganda). Po metabolickej liecbe siahnu az ked CHT nepomaha a zacnu sa pytat na to, co pomaha? Zial na SK nelieci ziadny lekar pomocou B17. K tomu vit C. Ten vitamin C, kym ho povolili pouzivat, preslo 200 rokov. Vies o tom? A amygdalin nikoho neotravil, len takych, co fakt zjedli cely pohar jadierok, vies? Lenze keby Ti isti ludia zjedli pohar soli naraz, skoncili by rovnako, mozno v marnici.
Vlastne mas pravdu, nemali by sme uzivat B17 len preventativne. Totiz on (B17) ma byt normalne v nasej strave. Ak clovek vyluci UPLNE cukor, sol, ci vit C, zahynie. A to sa aj pomaly deje, ciraz viac taky vit C chyba. Teda, A zial, spolocnost od nastupu fast-foodov vo svete, coraz menej je potraviny obsahujuce B17 a jedia coraz viac masa, rakovinu povzbudzujuceho. No samozrejme, ze teraz mame tolko mladych ludi s rakovinou. Mali sme ich tolko aj pred 50 rokmi, ked sa jedlo viav ovocia, zelenina, luskali sa orechy, jadierka z dyn, marhuli atd? Nemali. A dnes je ich kopec, lebo sa spolocnost McDonaldizuje. TRAGEDIA!
ok,ale napr.vit C a ďalšie látky kde je preukázaný, vedecky protektívny účinok pred karcinogenézou, kto to tají ? je to volne dostupný fakt a tiež na tom nezarobia farmaceuti
vieš čo je dietylstilbestrol a čo v minulosti zpôsobil ? a koľko to stálo spoločnosť,čo ho podvodom posunula do obehu ? od tých čias sa takýto podvod už nedá urobiť, určite vieš aké prísne je klinické testovanie !
nehovorím,že sa sem-tam neprepašuje niečo do obehu, čo nemá účinok a funguje ako placebo,ale to je iný prípad
trochu začínam chápať,kam tým mieriš,ale prečo sa potom nepoužíva OD ZAČIATKU na liečbu ? prečo až u prípadov kde nepomáha nič iné ? netestuje sa takto ešte len ? nie nemal by sa, veď VIEM,že už sa na liečbu používa !!!
keby bol taký účinný,všetky chemoterapeutiká,cytostatika by sa mohli týmto liekom nahradiť,a mohli by za to pýtyť toľko peňazí koľko by len chceli a určite by na tom farmaceutický priemysel len a len ZAROBIL, tak potom PREČO ???
Nezabudni, ze KLINICKY POTVRDENE OBJAVY su casto vypracovavane ucelovo a su zmanipulovane. Napriklad studie o tom, ktore mali dokazat, ze B17 je toxicky. V studiach sa hovori len o tom, ze sa tam nasiel kyanid. A koniec. Tak, toto je vedecka praca??? A kde je druha polka pravdy??? Keby sa B17 odtajil, nezarobil by na tom nik. Vies preco? Lebo by ho ludia mali jednoducho v strave. A taktiez, B17 sa neda patentovat, kedze je to prirodna zlozka a preto je neatraktivny farmaciam.