Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pravda o rakovine - VITAMIN B17

damian

Podla vyskumov, tam, kde je nulova nadej na vyliecenie konvencnou medicinou, metabolicka liecba za asistencie B17 na stale 15 percentnu uspesnost. Teda tych 15 percent, co zomrie pri konvencnej medicine je omnoho vacsi pocet, ako zomrelo ludi pri holokauste.

ccc

keby nejaká farmaceutická spoločnosť prišla s takýmto objavom,ale zdôrazňujem KLINICKY POTVRDENÝM, zarobili by nie milardy,ale bilióny dolárov,tak prečo by to tajili ? nechápem to aj keď sa snažím

ccc

ja som písala,že ÁNO, viem, že sa používa na liečbu nádorov,ale ako prevencia ? nepáči sa mi to,a napísala som prečo v predchádzajúcom príspevku a to, že lieky sú biznis,ale veď o tom snáď nikto nepochybuje,že farmaceutický priemysel je najbohačší,ale porovnávať to s holokaustom,sorry ale to je veľmi tvrdé !!!
a potom,veď mnohým ľuďom to zachráni život,to je nespochybniteľným faktom

damian

Som zdravotnikom v Londyne. Zo svojich skusenosti a osobneho vyskumu vidim, ze B17 je najdolezitejsi co sa tyka nadoru. Poznali ho v antickom svete, v r 1800 nim liecili v Rusku, pokracoval sa vedecky skumat v r 1950 a odvtedy ho farmaceuti vsemoznymi prostriedkami napadaju. Preco? Preco farmaceutom zalezi na tom, aby o tom narod nevedel, a aby sa zakazal pouzivat? Preco? Ved nie je otravny viac, ako je otravny cukor, ci sol?

ccc

ok,ale potom sa mi tlačí ďalšia otázka,prečo ho odporúčaš,keď je taký kontraverzný,veď existuje množstvo!!látok, vitamínov,zlúčenín,kt.majú jasný protinádorový účinok a pritom vôbec nie sú kontraverzné, akú to má logiku ?

damian

A prave tym kyanidom farmaceuti (aj onkologovia, co predavaju chemoterapiu) straia narod. Hovoria, ze tam je kyanid. Lenze hovoria len polovicu pravdy. To, co sa robi, je vrchol nehumannosti a nevyrovna sa tomu holokaust, vojny ani nic ine. Treba sa pozerat do hlbky veci, CCC.

damian

CCC, Hydrogenovy kyanid sa jednou zo zloziek B17. Je tam ten kyanid, benzoldehyd a dve molekuly cukru a vsetky su pevne zlucene. Len rakovinove prostredie obsahuje isty enzym (RODENIZ), ktory vie rozstiepit B17 a uvolnit kyanid, ktory nici nador. Samozrejme, ak clovek zje za pohar jadierok, kyanid sa nezmesti do rakoviny ale cirkuluje po tele a moze nastat otrava. Ale povedz, CCC, zjedla by si pohar jadierok. Nie, tak, ako nezjes za pohar soli ci cukru naraz.

damian

Je velka skoda, ze mnohi nemozete citat anglicky. Na nete je jasne vidiet, aky je vit B17 kontroverzny uz viac ako 50 rokov. Nenavideny farmaceutickym priemyslom (pre ktoreho je B17 financnou hrozbou) a milovany ludmi, ktorych vit B17 doslova vytrhol hrobarovi z lopaty. VERTE, mili moji, rakovina a medicina vobec, je najspinavsi biznis a ako hovory Dr Alan Greenberg, ak sa clovek sam o seba nepostara, je s nim konec. Zase, profesor onkologie vo Francuzsku povedal, e keby on mal rakovinu, jeho noha by nikdy nevkrocila do protinadoroveho centra.

ccc

ok,ale potom by ma veľmi zaujímalo,že keď je amygdalín taký super,čo tie kyanozlúčeniny,kt.pri jeho metabolizme vznikajú ? veď to sú prudké jedy!

damian

Taktiez je pravda, ze vit B17 rakovinoveho pacienta nespasi. Ten, kto uz rakovinu ma, musi prijimat aj ine zlozky, ako ZINOK (na dopravu vit B17 po krvi) a traviace enzymy (ktore su schopne nerusit bielkovinovy obal obklopujuci rakovina), vela vitaminu C atd. Avsak, ako preventativna zlozka (aspon 5 jadierok denne) dokaze vit N17 kontrolovat mnozenie buniek (co sa najviac deje pri hojacich procesoch ako zapaly, zlomeniny, infekcie).