Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
v tej ďalšej téme,kt.si dnes otvoril som písala o žene s rakovinou,kt.mala veľmi dobrú prognózu, ale papala zeleninu , ovocie, vykašlala sa na chemo th a neprežila i keď klasická medicína jej dávala veľmi VEĽKÚ šancu na prežitie !!!
nepripadá ti to ako memento na zamyslenie ?
mne rozhodne áno
Ja tych desatoro beriem ako ucinny sposob na prevenciu. To je totiz najlepsie, zostat zdravy. A nieco pre to urobit.
No samozrejme, ze nejaky enzym v tele musi kontrolovat trofoblast a jeho mnozenie.
Dik, Damian, takto to mat pokope je super. Hoci mnohi to aj vedia, ale nie vzdy dodrziavame. To by malo zostat hore, neposuvat sa, napr. v novej teme.
a Damian, konzervatívna a chirurgická liečba mnohým ľuďom pomohla zvíťaziť a prežiť a to sa tiež nedá spochybniť
‘Byt na mieste pacienta, kupim si stroj na mixovanie zeleniny a ovocia a taktiez mech marhulovych jadier a cesnaku a jem ich, pokial mi to telo dovoli’, hovori Dr Nathanson z kliniky pre liecbu rakoviny v Kalifornii
Tento "utok" farmacie a ich pomocnikov je typicky prakticky pri kazdom ochoreni. A mna aj zlosti, ze ludia nechcu pocuvat, napr. svoje telo. A ucit sa. Tym nechcem povedat, ze medikamentoznu liecbu treba zavrhnut. Ako povedala jedna veeelmi mudra lekarka /inklinuje k alternativnym formam podpory zdravia, stale ma prax lekarky/ : lieky povazujem za zivot zachranujuce, riesenie problemov neposkytnu.
Desatoro onkologickych prikazani.
1 - Odpustis, budes milovat svojich bliznych a zbavis sa stresu,zloby a hnevu!
2 - Doplnis si stravu o protinadorovy vitamin B17 (marhulove jadra, jablkove jadierka a.i.)!
3 - Vylucis maso, mlieko, vajcia a ine zivocisne vyrobky!
4 - Vylucis cukor, sladkosti a sladene napoje! (rakovina miluje cukor)
5 - Zbavis sa inych karcinogenov! (fajcenie, alkohol, fast food, atd)
6 - Budes jest zeleninu, ovocie, strukoviny a ine plody zeme!
7 - Kazde rano vypijes doma rozmixovany (nie odstaveny) zeleninovy dzus! (cvikla, zeler, mrkva, polovica zemiaku, redkvicka) aspon 4dl.
8 - Budes prijimat velke mnozstvo cesnaku!
9 - Maximalne zvysis prijem vitaminov!
10 - Maximalne zvysis prijem antioxidantov!
s tým trofoblastom to vyzerá celkom logicky,aj to,že nádory sa líšia len svojou morfológiou,principiálne nie, aj to sa mi páči i keď neviem či je to pravda...
akurát ma zneisťuje, že o karcinogenéze som čítala veľmi veľa a neviem vyloviť žiadne relevantné imformácie o tom trypsíne vo vzťahu k nádorom
a s tým pozitívnym myslením...za istých okolností,či niekto myslí pozitívne,alebo sa vzdá...vidím tam iba časový rozdiel, či niekto zomrie skôr alebo neskôr,optimisti tiež končia v hrobe ako negativisti i keď možno neskôr, ale ani to nie je jednoznačné.
jednoducho vidím to tak, že čo sa má stať sa stane i keď je to fatalizmus, ktorý nemám rada
Ano 'Alternativa', problem je, ze ludom sa utajuju primarne veci a propaguje sa sekundarna liecba chemoterapiami. Ale ved aj 'Liga prti rakovine' hlasa, ze vyziva je dolezity faktor a ze treba robit osvetu. Lenze osvaeta je chaba.