Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Ano, brokolica ma v sebe strasne vela antioxidantov a je silna zbran proti rakovine.
Damian netvrdím, že to tak nie je pretože ti to neviem vyvrátiť,len sa pýtam, v čom je to tajomstvo a potom ak si stále presvedčený o B 17 a trofoblaste a trypsíne neviem si to spojiť dokopy s mojimi vedomosťami, skutočne aby som povedala pravdu veľmi si ma prekvapil svojimi názormi
CCC, chcela si nieco viac o trofoblaste. Napis mi email a ja Ti preposlem vysvetlujuci email, ktory som napisal istemu dievcatu z chatu na stranke lymfom.sk
nikde som tu nevidela spomenut brokolicu, hoci, vraj ona jedina ma dokazatelne protinadorove ucinky. ja teda neviem co je na tom pravdy, len predavam co som pocula. mozte mi k tomu nieco povedat?
Avsak ten lekar lieci i tych pacientov, ktori sa rozhodli pre chemoterapiu. Jeho primarnou ulohou vtedy je zrekonstruovat imunitu a vylucit relapsu rakoviny.
CCC, spociatku som mal pochyba a podozrenia, ze niekto chce zarobit. Teraz uz nemam. Som v kontakte z anglickym lekarom, u ktoreho sa takto liecia i liecili svetove osobnosti ale lieci toho, kto pride, aj chudobnych. A liecil sa u toho lekara aj stryko mojej znamej profesorky a ptezil.
rozlišujem prevenciu a liečbu. ako prevencia..nemám nič proti,ale pri liečbe sa spoliehať na toto ? tebe sa to fakt nezdá nejaké vágne ? a potom aké to má vysvetlenie ? aké látky,čo tam tak pomáha, akým mechanizmom ?
Nemecky onkolog Rudolf Breuss's zaznamenal 96% uspesnost v liecbe rakoviny pocas 30 rokov kariery (24000 pacientov). Ako tvrdi, nasledujuci, uplne prirodny liek, ktory dokazal ulavit mnozstvu jeho pacientov, je zalozeny na ‘vyhladovani rakoviny’ a vytvoreni zasaditosti tela. Dzus pozostava z tychto piatich jednoduchych zmesi a podava sa denne aspon 45 dni:
1 cvikla
1 mrkva
1 zeler
1- Polovica stredne velkeho zemiaku
1 redkvicka
Rozmixovat a doliat prevarenu vychladenu vodu podla potreby.
Ano, ccc, cital som to. To j jednoduche. Ak uz ma clovek nador, nestaci len zelenina a ovocie, potrebny je ten B17. A taktiez, ak tato zena jedla aj sladke ovocie, kde je cukor, mohlo to kompromitovat proces vytvarania zasaditosti tela (Ph). Onko pacient nesmie jest cukornate ovocie pokial sa nevylieci s nadoru. Jednocucho, mnoho veci mohlo tejto zene sposobit to, ze sa nevyliecila. Preto, je idealne ak sa clovek zveri do ruk lekarovi v oblasti klinickej vyzivy.