Pravda o rakovine - VITAMIN B17

damian

A preco hovorime o liecbe vyzivou ako o alternativnej liecbe??? To system obratil toto dole hlavou. Telo sa sklada z vitaminov, mineralov, enzymov a ich defektom vznika rakovina. Teda, metabolicka liecba stravou by mala byt ta primarna liecba a alternativnou by mala byt chemoterapia, ci nie? Lenze niekto ma financny zaujem, aby to bolo naopak. Lenze aj vo vseobecnej medicine sa metabolicka liecba uznaava. Tak prosim, nehovorme o strave ako o alternative!

damian

Jednoducho, Lidia, clovek sa moze predavkovat aj solou i cukrom. Ak zjes za pohar jadierok, budez mat priznaky otravy. Ak zjes za pohar ukru naraz, povezu Ta v kome na pohotocost. Logicke, nie?

damian

Lidia, prave ta toxicka latka (hydrogenovy kyanid) tu rakovinu nici. Lenze ten kyanid je schopny uvolnit sa z tych jadierok najskor v rakovinovom prostredi. Pokoal clovek sa nepredavkuje jadierkami (viac ako 40-50 denne, otrava nehrozi, lebo telo vie premenit tento kyanid na neskodlove zlozky. Takze treba z mierou.

damian

CCC, rakovina je degenerativna choroba. Preto, bunky, ktore sa bujnia, nie su pre imunitny system cudzie a preto, imunita nema zaujem na zneskodneni takychto buniek.

lida

citam tu o jadierkach co obsahuju nejaku ucinnu latku na rakovinu b17, ale i nejaku toxicku a tak sa chcem opytat, ci by sa teda tieto dve latky nedali od seba oddelit a vyrabat liecivo len s tou ucinnou latkou ktora nie je toxicka?

ccc

Damian neposlal si mi prosímťa tie informácie o tom trofoblaste a trypsíne na mail ? ináč už viem kde sú o tom články hlavne o trofoblastickej téze karcinoganézy tak díky určite prečítam,keď budem mať čas a chuť

damian

Odkaz pre Milli. To, ze si myslis, ze zastavam nejaky smer, ako vegetarianstvo je zial predsudok. Ja nie som vegetarian, jem maso a pijem aj niekedy mlieko. Ale vyrazne som vsetko obmadzil. Ak by som vsak mal rakovinu, okamzito by som maso i mlieko vylucil. Aspon na cas. Tak takto.

ccc

Vuty : aj za normálnych okolností nám vznikajú v tele bunky,kt.by sa mohli potenciálne nádorovo zvrhnúť,ale náš imunitný systém vie takéto bunky zpoznať a zabiť.
horúčkou sú sprevádzané väčšinou infekčné choroby,čo karcinogenéza nie je,a je pravdou, žekrátkodobo mierne zvýšená teplota aktivuje imunitný systém ale pri boji s infekciami nie v boji s nádorom,to by som neplietla dokopy .
za normálnych okolností imunitný systém funguje a zneškodňuje takéto bunky tak,že o tom vôbec nevieme a samozrejme nemáme ani teplotu

ruza

ahojte, chcem sa opytat na vceliu matersku kasicku-kedze ju uzivam a ona podporuje rast vseobecne a je dobra i na plodnost a rastfolikulov, pripadne spermii a aj celkovy rast vo vyvine, ze ci nahodou nepodporuje aj rast nadorov a zmenenych buniek v tele, ak tam uz takyto proces nastal?a clovek o nom este nevie. dakujem za odpoved

alti

Spoliehat sa vdaka brokolici na vyliecenie sa neda. Ale zvysenou konzumaciou napr. aj brokolice, vyradenim sladkosti, atd. sa urcite da telu pomoct zabojovat aj pri zavaznych dg. To neznamena, ze bez lekara.