Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
ccc, vsak hej, tak som to myslela, urcite by som neodporucala pri tej chorobe spoliehat sa na napchavanie brokolicou. a co si myslis o tej horucke?
Vuti už som písala o tom, že treba odlišovať prevenciu-som zdravá a chcem byť čo najdlhšie od liečby-som chorá v tomto prípade mám nádor.
ak budeš jesť veľa brokolice,keď si zdravá, určite ti to neublíži a môže ti to pomôcť z mnohých pohľadov ale ak už si chorá je HLÚPE,HAZARDNÉ robiť nejaké experimenty s hocičím a nielen stravou.STÁLE sa treba stravovať zdravo,ináč tie odporúčania,čo uviedol Damian sú v celku podľa mňa ok a je dobré sa nimi riadiť.
alternatívne spôsoby sú preto alternatívnymi,pretože ich účinok nie je klinicky potvrdený,niekomu môžu pomôcť,ale vôbec nemusia, dokonca keď sa na to niekto chorý spoľahne LEN na tieto spôsoby môžu ho zabiť
no a co sa brokolice tyka, ze je ucinna pri hormonalne zavislych nadoroch, tak som citala, ci aj pri inych?to neviem
vraj su aj alternativne sposoby likvidacie nadoru vysokou horuckou, zamerne vyvolanou chorobou, myslim ze nejak na principe vyprovokovania vlastnych imunitnych mechanizmov pri chorobe a tym likvidacii nadoru, ale to si len ja tak vysvetlujem, mozno viete o tom viac
Uzavrela by som to Damian asi tak,že si až fanaticky zaťažený na amygdalín,ale fakt relevantné informácie som sa veľmi nedozvedela,každý nech si urobí názor sám,myslím,že sme tu ajtak popísali veľa prospešných imformácií
Damian, nič v zlom, mohol by si prezradiť, či a aký stravovací (či životný) štýl zastávaš? (Myslím: vegetariánstvo, vegánstvo a pod.)
Damian tu jedna doktorka - anesteziologička pri operacii strčila pacientovi sondu na miesto do priedušnice do žalúdka.
pacient zomrel..ALE môžem povedať, že VŠETCI anesteziologovia su tak sprostí ? nie nemôžem, lebo by to nebola pravda, lebo vďaka nim prežijú kvanta ľudí
Damian principiálne sa mi nepáči hádzanie všetkých do jednoho vreca a určite to nie je pravda,i keď ten lobing tam je..už sme o tom písali,ale toto nie,nie všetci sú mrchy
Predstav si, ccc, Prof. Ivan Koza z NOU povedal istemu mladencovi choremu na Hodgkina, ze moze jest uplne vsetko, aj maso. Pritom aj ti vo svete, co propaguju chemoterapie, upozornuju na to, ze maso sa nesmie, hlavne nie cervene. No povedz, co si mam mysliet o Prof Kozovi? Co je jeho ulohou a kto ho riadi???
Ved to nie su iba moje nazory, ja to prekladam z inych zdrojov. Ale najviac ma to zacalo zaujimat vtedy, ked som si osobne potvrdil, ze jadierka (B17) nie je viec toxicky ako je cukor napriklad. To mi velmi vrtalo v hlave, ze preco sa to tak propaguje, to ze je to otravne. A prisiel som na to, ake farmaceuticke sily su za tym. To, co sa lekari ucia na medicine, myslis, kto to tvori a bada? Predsa profesory, ktori maju akcie v farmaciach a su skorumpovany ako slak.