Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Milli, pre rakovinu cukor velmi atraktivny. V B17 sa nachadzaju 2 molekuly cukry, ktore maju prave tu ulohu, priviest B17 do rakovinoveho prostradia.
Ale tak si to nenapisal- napisal si 40-50 jadier denne. A v druhej teme hovoris o mechu tychto jadier - co ak to niekto vezme doslovne ? Nie vsetci citaju kompletny text. Na to treba tiez mysliet
CCC, patologicky proces nie je v tom, ze bunky sa mnozia. Patologicky proces zacina vtedy, ak chyba trypcin a bunky sa zacnu mnozit nekontrolovane. Trofoblast je ten isty. To bolo zistene, potvrdene biochemikmi a taji sa to. Rakovina sa zbytocne komplikuje aby mal narod strach a poddal sa voli onkologom a farmakologii.
Mila panika. Lebo niektory odsudzuju jadra z marhul preto, ze boli zaznamenane otravy. Ale otravili sa ludia, co zjedl pat az desatnasobne denne davky a to v priebehu hodiny, vies. A denna davka pre rakovinovaho pacienta je najviac 8 jadierok najciac 6 krat denne, nie naraz.
Dakujem za odpoved.
Ja som tiez, Damian, za prirodzene sposoby liecby, pokial je to mozne, ale alternativne je podla mna to, co nie je vedecky dostatocne overene. Inak, ak je organizmus zdravy, je prirodzena strava urcitou (a je pravda ze zrejme aj ucinnou) formou k udrzaniu tohto stavu, ale kedze choroba je mimoriadny stav tela, je aj trochu logicke mimoriadne (intenzivne) postupovat pri jeho odstranovani (liecbe), k comu sluzia lieky a rozne preparaty. Ale to je len moja logika.
Este tomu nerozumiem, ako ten "vitamin b17" rozozna, ktora bunka je rakovinova a ktora zdrava? A preco je toxicky, ked je vitamin?
ahoj - nie som sice odbornik, ale urcite by som neporovnavala 50 jadier z marhuli s poharom cukru.
k tomu trofoblastu sa momentálne vyjadriť neviem,ale porovnávať fyziologický rast emrya resp plodu s patologickým procesom akým karcinogenéza je sa mi nezdá veľmi vhodné
CCC, nedostal som Tvoju odpoved na email.
Pozri, ani plod v tele matky, ktoreho rast je sposobeny rychlym mnozenim sa buniek imunita nenici. A ako som spominal, bolo davno zistene, ze trofoblast pri nadore je totozny plodovemu trofoblastu. Takze ho imunita neznici. Okrem toho, rakovina je chranena bielkovinovym obalom, ktory tiez imunita nikdy nenapadne.
Damian hovoríš že takéto bunky v tele nevznikajú ? že z každej takejto bunky je hneď nádor ? to snáď nie.
ak pripustíš, že vznikajú, čo ich podľa teba likviduje ? podľa mňa špecifické a nešpecifické imunitné mechynizmy, niektoré odumierajú aj apoptózou,to je pravda
a čo si chcel povedať tým, že je to degeneratívna choroba ? súhlasím je,ale zvrhnuté bunky už nie sú telu vlastné takže ich môže imunitný systém podľa špecifických znakov rozoznať ako napr.bunky odumreté fyziologicky,čo je úplne bežné