Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Tak, Lilli, v r 1999 europska unia sponzorovala Professorku Monica Hughes,ktora mala potvrdit NEUCINNOST B17. V okamihu, ked zacala dokazovat to, ze ucinkuje, financie sa zrusili. Profesorka poslala vyskum do Spanielska, kde vedci davali mysiam zrat jadierka (B17) (dokonca ich predavkovavali) a totalne zneskodnili mozgove nadory v priebehu 14 dni.
lilila to nie je blbosť,čo si napísala tak väčšinou začína testovanie..myši potkany,psy,opice..problém je v tom,že máme predsa len iné telo,iný metabolizmus,iný organizmus,takže až také smerodatné to nie je..tam testovanie iba začína..jasne,že už keď sa tu ukáže,že to nemá pozitívne účinky na ľuďoch sa to potom už netestuje
a môžem vedieť aký typ nádoru má otec tvojej priateľky ? a v akom štádiu ?nevieš náhodou typizáciu ? grading,staging, a typing ?
Lillia, moment, o chvilu odpisem
Prof Ivan Koza z NOU povedal, ze taka chemoterapicka kura stoji od 120 tis do 450 tis korun. Kolko stoja vitaminy?
sorry asi tresnem hlupost, mozno urcite, ale neda sa o jeho ucinkoch teda B17 presvedcit tak, ze vezmete mys s imlantovanym nadorom a podavate jej B17? no ale asi nepracujete v takej sfere kde by sa to dalo vyskusat. pardon ak som povedala blbost sa ospravedlnujem, len mi tak napadlo, ako sa presvedcit
A najnovsia sprava je, ze otec mojej priatelky uziva 50 jadierok denne uz viac ako mesiac. Dnes mi mama povedala vysledky krvnych testov, upravil sa mu hemoglobin, bilirubin sa vratil na normalnu hodnotu, lymfocyty sa znizili zo zvysenej hodnoty, cholesterol klesol a vyrovnaly sa aj trombocity. Vsetky tieto faktory indikuju zlepsenie krvi. A teda kde je vysoka toxicita amygdalinu, ktora sa propaguje? Samozrejme, otec prestal jest maso, mlieko, je na vitaminoch, mineraloch a enzymoch co sme mu poslali a napchava sa hromadami cesnaku. Predstav si, na NOU mu chceli odrezat ruku. Moj lekar (v Londyne - metabolicky) povedal, ze ten, co chel to ruku odrezat by si zasluzil basu.
ale Damian aj na získanie napr.vit.C máš zo stravy veľa spôsobov napriek tomu ten syntetický sa predáva perfektne,prečo by to nemohli urobiť napr.s B 17 ? a nepredávať ako prevenciu,veď ľudia by sa z toho zbláznili od radosti,keby takýto "zázrak" mohli do seba pchať
Lekar, s ktoreho poznam tuto, liecil moju profesorku. Bola vsak predtym na cemoterapii, avsak, kedze islo o zhubny nador zaludka a dvanastornika, nemala nadej. Po chemoterapii ju liecil metabolicky lekar, ale sama si musela zadovazit B17. Ona zije, uz 7 rokov zije a nielen to, uci na fakulte a nikto ani nevie, ze je chora. Ja som sa to dozvedel, lebo som sa jej len spytal, ci nahodou nepocula o B17.
Este raz. V Europe mozes tento vitamin prijimat len zo stravy, resp z jadierok, co si sama nazbieras a v kombinacii so stravou s rakovinou bojovat. Zial, na SK neexistuje liecba pomocou B17. Ale existulu lekari ako Bukovsky, ktory o rakovine mnoho hovoria. Zial, na SK pozname len chemo, radio a operacie, zatial.