Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
no, možno neskoro ale predsa...vidíš,tak aktívne si ma vtiahol do tejto debaty...že už to nenechám len tak..ale už Vám želám všetkým dobrú noc
Dobre rano, CCC, ved koli tomu som otvoril tuto temu. Pozri hore pod titul tejto temy> Dobru noc!!!!!!!!!
Rad by som upozornil na clanok z ambulancie klinickej vyzivy:
A teraz uz slubujem, ze idem spat!!!!Dobru noc!!!!!!!
teraz som niečo tiež hľadala niečo o tom, a predstavte si,že už tu taká diskusia bola,vyjadroval sa tam jeden človek vo veľmi podobnom duchu ako Damian, tak neviem či som už ja zaspala dobu,alebo čo..ale mala som pocit,že vie o čom hovorí
Andie, poslal som Ti email. Mas tam clanok o Leatrile (B17) a jeho mechanizmus. Mas tam spustu veci a mozes studovat celu oc.
Zeny, vy mi nedate spat. Lilila, stranka na Bukovskeho je www.akv.sk
Trvalo mi to trochu, lebo som sa pytal administratora, ci to mozem zverejnit.
takze hned na prvej stranke pri hladani mojich otazok som narazila na nieco.. budem citovat v preklade, co sa pise na stranke. vacsna ludi s rakovinou v skutocnosti neumiera na samotny nador, ale mnozstvo toxinov, ktore uvolnuje do organizmu a tym poskodzuje pecen, oblick, git..Vitamin B17 je tu spominany ako sucast diety, ktora pomaha telu detoxikovat organizmus. nikde vsak nie je spomenuty ziaden ucinok na samotny nador!!pri danej diete je rovnako spomenuty aj chymotrypsin a jeho vyznam sa vyzdvihuje v spravnom ph zaludku..:)
Vyjasnenie. B17 je vlastne amygdalin alebo inac laetril, ktory, ccc, poznas.
Mechanizmus ucinku - Chemotrypsin - kontroloje mnozenie trofoblastu, je to vnutorny mechanizmus, ktory vytvara telo. B17 (amygdalin) tiez reguluje mnozenie trofoblastu - je to ale vonkajsi mechanizmus a nahradzuje ten vnutorny, ak ten vnutorny (chemotrypsin) zlyha.
pozerala som toho jurkovica a narazila som tam na www.jurkovic.sk , na tej stranke sa pise o dokazanom vseobecne znamom infekcnom povode rakoviny.
neviem ako tomu mam rozumiet...
že je otázne aký by tam mal byť mechanizmus účinku,ak vôbec nejaký je som sa pomýlila v predchádzajúcom príspevku