Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Dobrý nápad,mám zajtra ťažký deň takže aj ja Vám želám dobrú noc
hmm, ono, kde vziat taku mys? uz tie jadierka by som jej aj luskala :) a este, ako by som aj keby som mala mys s nadorom zistila ze zmizol? asi to nie je take jednoduche. treba na to specialne testy, pristrojove vybavenie, niekoho kto tomu rozumie,.....a co nase farmaceuticke spolocnosti-mozno nie su az tak skorumpovane, alebo oslovit niekoho kto by takyto vyskum zafinancoval. nijak inak sa to dokazat neda,
Dobre, damy, ja koncim, cely den som tu sedel a nemam hotovu svoju pracu. Prajem vam dobru noc! A hladajte pravdu, kdekolvek je. Ja vam nechcem vsugerovat, ze ja ju mam. Vy ju hladajte, ako som ju hladal ja! Papa!
ak by to bol myosarkom,alebo myokarcinom tak to sú malígne nádory,zvláštne takto zmeniť názor z večera do rána myslím,že najprv ok a potom amputácia
Lilia, uz sme to tu vysvetlovali, preco. Je to velmi jednoduche a komplikovane zaroven.
Lili to vieš, že by to mohlo byť zaujímavé,už len kôli tomu,že pozornosť sa rakovine venuje nesmierna,ale takéto testovania stoja more peňazí,to si fakt môže dovoliť sponzorovať asi len farmaceutický priemysel
Lillia, to sa uz davno ralizovalo, skumalo a dokazalo a spesne sa to zakryva.
damian, a kde je zverejnena ta studia?
preco to potom vzdala a nevysla s pravdou von? ved by sa chytil dakto iny co by na tom chcel zarobit a zasponzoroval jej tento vyskum. mohla to i medializovat. preco?
CCC, mama mi to nevedela vysvetlit, kedze vraj tam su odborne slova. Ale ze to vychadza zo svalu, ale su tam spominane akesi mae metastazy. Lekari medzi NOU a Nitrou sa vsak nevedia zhodnut na tom, ci to je zhubne, ci nie. Na NOU mu vecer mlady doktor povedal, ze to je jednoduchy nador a ze to bude OK. Na druhy den ranu ten isty lekar povedal, ze roka musi ist prec. Tak otec mal pocit, ze doktor asi nieco chcel. Okamzite utiekol z NOU a teraz je v Nitre.
no ved ja som to samozrejme myslela len ako pokus-so zaujmu toho B17. preto ta mys. na ludoch by som to neskusala, pokial by nemali inu moznost a sami o to nepoziadali, ale to myslim nie je kontraindikacia s klasickou liecbou, operaciou a terapiami pojedat jadierka, ci ano?
... otazka je, kde vziat taku mys, a ten B17 a kto to zrealizuje :)