Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
vzhľadom na to, že tejto debaty sa zúčastňujem od začiatku tak si dovolím povedať, že o mechanizme účinku sme sa nebavili,ja sama som v živote ešte nepočula,že nejaký B 17 existuje,ale nejaké články o tom na internete sú,bohužial v angličtine,takže mechanizmus účinku by tam mal byť je veľmi otázne,ale v súvislosti s tým ešte Damian spomínal trofoblast,ale okrem toho,že by to mala byť nejaká vyvíjajúca sa výživová bunka( to len odvodzujem z názvu) som o tom tiež nenašla žiadnu zmienku a ešte veľmi spomínal trypsín,ale tam okrem toho,že štiepi v pankreatickej šťave bielkoviny tiež som nenarazila na nejaký súvis s karcinogenézou,takže neviem,čo si o tomto všetkom mám myslieť
damian nie je to nahodou len reklamny trik na kupu toho produktu??
a kde najdem stranku na bukovskeho? vyziva
damian, pri tom jurkovicovi nejdu otvorit nejake informacie so zverejnenych odkazov???
ookay, hlavny dovod mojej argumentacie je, ze si o tom prilis presvedceny na to, aby si podla mna rorumel mechanizmu ucinku. rozpravas len o ludoch, ktorym to pomohlo. ak by to naozaj bol liek a e s te k tomu univerzalny, bola by za to nocebola cena, to mi ver..znie to vsak zaujimavo nanajvys na povsimnutie. dala by sa z toho spravit svoc..idem pohladat nejake odborne clanky a vyskumy, kde je spomenuty mechanizmus..ale aj sa este pytam, co vlastne ta b17 aktivuje, ci inhibuje ?? ma nejaky vplyv na angiogenezu ??
Andie ináč presne na toto som sa Damiana pýtala a nie raz ale odpoveď som sa akosi nedozvedela
lilila to fakt nie je také jednoduché,nad tým sa netráp ako by si myške lúskala jadierka,tam sú prísne kritériá,kt.musia byť dodržané a vôbec, nie je to také jednoduché
dobru noc CCC
dobru noc damian. no ak nador otca tvojej priatelky nebol zhubny, tak nemusel jest jadierka
mna by skor zaujimalo, preco sa ty snazis za kazdu cenu presvedcit nas o ucinku b17 ?? uz ako som spominala, rovnako ako zo vsetkeho aj z b17 sa da urobit krasny biznis a zvalst, ked si das sposob vyrobi licencovat, takze stale nedoverujem. a toboz faktu, ze existuje univerzalny liek na nielko sto druhov rakovin. este tak faktu, ze ludia, ktori tomu na 100% doverovali, tak im to zabralo :) este sa ta opytam, to ze prijimas vitaminy v tabletkach, podla teba nie je toxicke .. ? ako vo vitaminoch, tak aj v akychkolvek tabletkach je kopec primesy, samotna antimikrobialna latka, ci vitamin sa uvadza mg, pricom tabletka ma objem takmer 1cm3..