Pravda o rakovine - VITAMIN B17

ccc

Andie prosímťa od čoho závisí či sa prekanceróza malígne zvrhne,alebo nie ?Pretože ak tam dochádza ku štrukturálnym zmenám aj vyššej rastovej aktivite a proliferácia ešte nie je tak typická ako pre malígne bunky,kde potom nastane ten zlom ? akým mechanizmom a v čom ?

djk1739

Damian,chcem sa opytat ako treba tie marhulove jadra "pozivat", ved su velmi velke a tvrde.A k tej zdravej a prirodnej vyzive: Linda McCartney bola vegetarianka a zila na BIO potravinach a predsa ochorela a zomrela...

Alternativa

Ahojte, so zaujmom si citam a naberam poznatky z Vasich diskusii k onkolog. ochoreniam. Ano, robia sa v ramci preventivnych prehliadok aj testy s onkomarkermi. Moja zdrav. postovna + zamestnavatel + kazdy, kto chcel a absolvovali sme takuto prehliadku. Vyber onkomarkera bol uplne nelogicky, vsetci sme mali jeden typ. A co je to jeden onkomarker? Preco na tejto prehliadke bol vyber takyto? Opat je to o peniazoch...zeby mali nieco pred ukoncenim zaruky? kto vie, v kazdom pripade takyto pristup sme hodnotili minimalne ako zvlastny.

djk1739

Damian,chcem sa opytat ako treba tie marhulove jadra "pozivat", ved su velmi velke a tvrde.A k tej zdravej a prirodnej vyzive: Linda McCartney bola vegetarianka a zila na BIO potravinach a predsa ochorela a zomrela...

ccc

aj ja som mala pocit,že pláva vo veľmi hlbokých vodách,ale skutočne ak človek pripustí,že aspoň niečo na tej www je pravdou,tak už začínam mať pocit,že až tak hlboko zasa nepláva..nemyslím liečbu,ale prístup farmaceutických firiem k liečbe

andie

takze psychosomaticky podmienena choroba..ide o to, ze psychicky stav cloveka moze vyvolat a ma priamy vplyv na vyvoj ochorenia. je to priamy vztah telesneho a psychickeho stavu. neobvinujem damiana, ze robi nieco zle. len mam pocit, ze obcas plava prilis v hlbokych vodach.