Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Ja som, mila CCC, pisal na NOU rovno Prof Ivanovi Kozovi a MUDr Irine Oravkinovej na detsku onkol do Kosic. Len som sa ich opytal, co si myslia o tychto veciach. Nikto neodpisal. A napisal som Prof Dusanovi Zacharovi, co sa zaobera vyzivou. A ten odpisal. Kratko, ale dobre.
CCC, si sokovana aj keby to bola pravda len na 10%? Nedivim sa. Ja som zacal zle spavat v obdobi, ked som sa tieto informacie z pozadia rakoviny zacal dozvedat.
ccc, ak som ta spravne pochopila ccc, tak ani z prekancerozy nemusi zarucene vzniknut karcinom a to aj ked ta prekanceroza nebude odstranena?-napr. leukoplakia alebo citol. krcka 4 a pod.? moze sa to zastavit sama na tejto urovni a nikdy sa nezvrhnut?
ďakujem Andie,už mi to trocha došlo a asi je to tak( si myslím),že presne z protoonkogény sa za istých okolností transformujú na onkogény.tomu by mali brániť antionkogény, a tie ak zlyhajú tak asi vtedy ešte keď nastúpi účinok určitého promotora tak vlastne z fázy latencie sa bunka dostane do fázy promócie a potom Ca in situ atd.
a ja osobne sa takými úvahami neumáram,to mi je jasné,že čo má prísť tak príde..všeobecná prevencia je dostatočne známa a viac ako sa snažiť ju dodržiavať nie je v ľudských silách robiť
ccc, pozri, kazda bunka obsahuje protoonkogeny, co su proteiny kontrolujuce rast. k ich poskodeniu moze dost roznymi faktormi a to retrovirusovou transdukciou, mutagenmi, radiacou, virusmi ako napriklad velmi popularna rakovina krcka..o vsetkom sa rozhoduje pri deleni bunky, pri ktorom zihrava ulohu kopec faktorov. a ked si uvedomis, ze len za minutu ti v tele vznika 80, 000 000 neutrofilov a v tele mas 200 druhov buniek..sa potom vobec cudujem, ze ludia sa dozivaju 30. rokov. ale netreba sa nad tym zamyslat, lebo sa zblaznite..
neviem či to bola reakcia na mňa,ja som imumologiu,patolu aj patfyzu mala,je pravda,že už mi veľa vecí vyletelo z hlavy,ale na tú otázku od čoho závisí malígne zvrhnutie prekancerózy si teda teraz odpovedať neviem,a celkom by ma to zaujímalo
heh, no nie ze by to bolo smiesne, ale tu je dokaz, ze vsetko treba brat s mierou. to, ze budes 24 hodin denne rozmyslat nad tym, ci dostanes rakovinu, ta nemusi priviest na okologiu, ale na psychiatriu..:) ludia, ved myslite racionalne..ked sa ti raz ma nieco stat, tak sa stane a potom to budes riesit a neovplyvnis to tym, ze teraz budes vegetarian alebo budes zit len na bio potravinach. necitala som tu www, takze neviem o co ide. ale ja som skor myslela pohlad mediciny. pokial clovek nemal imunologiu, fyziologiu, patolu patfyzu, tak podla mna na to nemoze mat uceleny pohlad, lebo nevie, co sa v takej bunke deje, co je aktivovane, inhibovane ..atd. proste potom nemoze prist s tym, ze niekde nieco cital, a ze je to zarucena vec. ked niekedy ani nevie, aky je mechanizmus ucinku a o co vlastne ide. je to komplexny problem. pri nadorovom bujdeni prebieha kopec procesov a zastavenim jedneho nezastavis cely proces. a ked niekomu naozaj nepomoze klasicka medicina, tak nech skusa cokolvek chce, ale nech najprv veri odbornikom..
Alti,ano psychika má na tom najväčšie dielo,ale tu sa spomínajúaj veci okolo Bukovského,ten rieši stravu,strava nie je najdôležitejšia.A genetika tiež nepustí...