Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pravda o rakovine - VITAMIN B17

ccc

veď áno to je pravda,ale mňa osobne trošku nahlodala ta stranka,čo som písala www.jurkovic.sk.
a nie ani tak kôli Jurkovičovi,skôr kôli prístupu farmaceutických firiem ,a bola by som rada ak by si sa k tomu ako fundovaný človek vyjadrila,pretože mne napadlo asi iba to,že fakt keby na tom bolo aspoň 10% pravdy,tak minimálne chvíľu prestanem kľudne spávať

andie

necitala veru..ale asi nie je natolko markatny ten ucinok.. cele sa mi to nezda. pretoez, ak bude liek, bude za to nobel. a toto by si ziaden vedec nedal ujst...

ccc

ja som dnes niekde v biochemii narazila na tu betaglukozidazu,lenže teraz neviem kde,ráno sa na to pozriem znova..
no a ty si Andie asi nečítala všetky naše príspevky ,lebo už sme toho popísali dosť,ale našla som v jednej biochemii,že amygdalin sa dáva do cytostatik,takže nejaký mechanizmus účinku tam musí byť na nádorovú bunku

andie

takze predsa som zistila, ze beta glukozidazu sa nachadza v hrubom creve. teda mam prvy hacik. clanok uvadza, ze tento enzym sa v tele nenachadza, ale len v nadorovych bunkach. tento enzym potom rozklada B17 aj na jednu molekulu HCN, ktora ma posobit proti nadoru. lenze ak nie je pritomna rakovina, tak B17 nema, co rozlozit na HCN. podla clanku teda. este raz uvadzam, ze beta glukozidaza je pritomna v tele aj bez nadoru.. a tele nedokaze nijako spracovat HCN..

ccc

mne sa tam zdá tiež veľa vecí otáznych,ale v každom prípade sa o to budem aktívne zaujímať,lebo myslím, že to stojí za to,ale musím si najprv prečítať,čo Damian posielal.
potom to dám posúdiť otcovi je biochemik,tak som zvedavá čo na to povie

andie

nasla som to tam rozpisane. zatial vsak preverujem. je v tom pr emna osobne privela otaznikov a pravdupovediac by som s tym aj sla na ustav farmakologie cisto zo zvedavosti, ale mam pocit, ze by ma vysmiali. nezdaju sa mi veci ako ze iba nadorova bunka produkuje betaglukozidazu..mozno mi to len v skole uniklo neviem a tak hladam.

ccc

Andie ale prečítaj si tému v tomto fóre pod názvom deň narcisov, tam niekto celkom dobre vysvetlil mechanizmus účinku,i keď neviem o aký zdroj sa opieral

ccc

Andie predpokladam,že čítaš materiály,čo ti poslal Damian, ja mam bohužiaľ neviem prečo pokazenú emailovú schránku,a aj keď mi to posielal neprišlo mi to,takže sa neviem k tomu vyjadriť teraz,a inde som mechanizmus účinku nenašla,takže neviem zatiaľ o tom skoro nič

andie

hej, hej , bru .. cim viac nad tym rozmyslam, tym viac si uvedomujem, ze sice na tom moze nieco byt, ale vedecky to neobstoji..celkom mi je nie jasne, aky enzym spominaju, ked hovoria o zdravych bunkach schopnych nicit kyanid, ktory vitamin B17 obsahuje..? ccc, nevies s tym pomoct ?