Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pravda o rakovine - VITAMIN B17

damian

Som si na dnes dal osobny zavazok, ze sa tu dnes nebudem zucastnovat. Tak len niekedy nahliadnem, co sa tu deje. Len pre zaujimavost, v r 2000 bola vydana kniha: The little cyanide cookbook (Mala kyanidova kucharska kniha), farmakologickou a toxikologickou June de Spain. Kniha poukazuje na dolezitost zakomponovania vitaminu B17 do kazdodennej stravy a jeho protirakovinove ucinky.

damian

Andie, pozri na stranku www.toxicology.org

Je to stranka toxikologie a na na tabulke 29 mas pekne znazornene, ako enzym RHODENASE, pritomny v nenadorovych bunkach premiena HCN na neskodny THIOCYANATE, ktory dokonca znizuje krvny tlak.

lilila

ok hrube crevo sa snazim podporovat presne ako vravis, a napriek tomu...ja uz neviem, pozriem toho bukovskeho.
ten trypsin a chemotrypsin su pankreaticke enzymi, produkuje ich teda pankreas, alebo ako to je

ccc

lilila na tu podporu imunity by som povedala,v prvom rade podporiť hrubé črevo- probiotika,prebiotika,najlepšie spolu-také prípravky sa označujú ako symbiotiká, ideálne príjmať rovno z potravy-activie ,kyslé mliečne produkty,aj keď na to beží intenzívna reklama,myslím,že je to dobré,a tiež vláknina-stačia 2-3jablká/deň,alebo nejaké ovocie,zelenina,ale najlepšie surové!!
a potom ten vit.C, ja ho príjmam tak,že pijem vodu s citrónom,žiadne cetebe
pohyb,postupné otužovanie
ináč na tej stránke čo uviedol Damian o Bukovskom je veľmi veľa dobrých rád,určite tam nájdeš návod na zlepšenie svojho zdravia

lilila

ccc, vdaka, uzivam vit., i cajiky popijam. ale vit. c a zinok uzivam pravidelne-cetebe a predsa som casto chora! ako podporim imunitu, alebo co robit?
damian, a ake maso je najmenej skodlive jest?
a co ryby a dary mora-sa jest môžu?

ccc

takže o tom amygdaline som našla,že patrí medzi heteroglykozidy konkretne medzi N-glykozidy
podobnou zlúčeninou ako amygdalin je glukovanilin,kt.dávajú špecifickú horkú chuť mandliam,jadrám marhúľ, broskýň
prekurzorom amygdalinu je prunasin, v tom amygdaline je gentiobiosa.
no ale podstatnejšie asi je,že amygdalin patri medzi kyanogenne glykozidy,konkretne ide o alfahydroxinitrily R-CH(OH)-CN, viazané beta glykozidovou väzbou na sacharid,najčastejšie glukozu.
ALE prunasin a amygdalin vznikajú dekarboxyláciou L-fenylalaninu.
a čo je podľa mňa ešte dôležitejšie,tak v rastlinách sa nachádza viac ako 200 ! kyanogénnych glykozidov(boli identifikované)a ich fyziologická úloha nie je presne objasnená,podieľajú sa na spracovaní potravin a syntetický amygdalín sa sa používa ako cytostatikum.
Andie dalo ti to nejakú myšlienku ? mne to dalo asi tak tú,že keď vzniká z fenylalaninu,tak ak príjmame dosť esnciálnych AMK,tak by sme ho mali asi mať dosť,nie ? a potom,že to je pravdepodobne látka,kt.by sme v tele mali mať toľko ,koľko fyziologicky potrebujeme a preventívne ho dodávať,to sa mi veľmi nezdá..a keď ho máme v tele a nemáme nádorové bunky,tak aj v normálnych sa musí nejakým spôsobom metabolizovať a potom už mi to nesedí,prečo by sa pri nádoroch mal metabolizovať, PRÁVE v nádorových bunkách ešte k tomu všetkému,keď betaglukozidáza je aj v zdravých bunkách,nedáva mi to zmysel

ccc

dobré ránko aj Vám všetkým
lilila diskutovalo sa o tom na tomto fóre,daj si do vyhľadávača tém deň narcisov a dozvieš sa viac
dávaj si vit.c-veľa,ale nie do horúceho čaju,lebo tam sa znehodnocuje veľa vit.a pi šalviový čaj,určite ti bude lepšie,ale hlavne vit.C aj zinok a veľa tekutín

lilila

damian vies co som sa ta chcela este spytat? ked je B17 ucinny na likvidaciu nadoru, preco sa uziva preventivne? teda ked nema co nicit?
a ako sa da doplnit-podporit-vyprodukovat v tele dostatok trypsinu a chemotrypsinu?

lilila

dobre ranko vam, sli ste dost neskoro spat, to tiez neprospieva, na mna zas cosi lezie, tych chorôb sa neviem zbavit...
ccc, nieco si napisala, kde si to nasla-na akej stranke?kopirujem:
Pridal:
ccc
Včera 23:30
teraz som niečo tiež hľadala niečo o tom, a predstavte si,že už tu taká diskusia bola,vyjadroval sa tam jeden človek vo veľmi podobnom duchu ako Damian, tak neviem či som už ja zaspala dobu,alebo čo..ale mala som pocit,že vie o čom hovorí