Pravda o rakovine - VITAMIN B17

damian

Myslim, ze ste sa na medicine ucili, ze rast plodu je rapidny. Vyrazne sa spomali ked zacne fungovat pankreas (a ucinok trypsinu). Preco? Lebo ten trypsin vtedy zacne regulovat trofoblast.

damian

Len tu mrkam. 80% trofoblastu sa nachadza v placente pri vyvoji plodu. 20% trofoblastu sa nachadza v ostatnom tele. Tych 80% sa samozrejme v tele netehotnej zeny a u muza samozrejme nenachadza. Tych 20% trofoblastu sa nachadza najme pri hojavich procesoch v tele cloveka, kde je potrebe rychlejsie delenie a mnozenie sa novych buniek. Opakujem, to rychljsie mnozenie riadi trypsin. Ak trypsyn zlyha, nahrada by mala byt v strave vo vitamine B17 (amygdalin, leatril)

ccc

čím viac o tom čítam,tým viac otázok mi napadá.
napr.ten toľko spomínaný trofoblast,v článku čo som o ňom našla sa píše že,vtedy keď dôjde k splynutiu vajíčka a spermie trofoblast je na jednej strane zodpovedný za rast embrya na druhej za výživu embrya no a samozrejme ako každá bunka sa môžu malígne trofoblasty zvrhnúť a vo veľmi malom percente žien 4prípady/rok-priemer sa to zvrhne na choriokarcinóm a že tento Ca nemôže mať! žena,kt.nebola nikdy tehotná a potom si už vôbec neviem predstaviť nejaký súvis medzi trofoblastom a rakovinou u mužov,títo ju nemôžu mať ani náhodou,keď také bunky v tele nemajú a ani nikdy mať nebudú
Andie čo si o tom myslíš ?

damian

Andie. Skutocne, mam dnes malo casu. A niktore veci som pomiesal a vcera som to zkomolil este viac. Jednoducho, ak regulacia trofoblastu trypsinom zlyha (koli mnohym bio-psychologickym faktorom), malo by tu regulaciu rastu trofoblastu nahradit ucinok B17 tym, ze B17 sa dostane do nadoroveho prostredia, kde ho beta-glokosidiaza rozstiepy a uvolni kyanid a benzoldehyd, oba su jedy. Ak sa nadbytocny kyanid dostane do zdraveho tela, je zase regulovan RHODENYZOM, premenujucim ho na uzitocny THIOCYANATE (presne ako je to znazornene na predoslej toxikologickej stranke a na predoslej stranke liecby otravy kyanidom pri poziaroch.

ccc

to je pravda,s tymi tyreostatikami to znie síce logicky,ale až veľmi jednoducho podľa mňa..ako doplnok liečby by to snáď mohlo byť,ale spoliehať sa len na to..podľa mňa je to dosť hazardné a neoverenou liečbou liečiť ľudí s rakovinou,veľmi,veľmi otázne,nečudujem sa,že má na krku žalobu kôli zabitiu,ešte keď k tomu všetkému je praktický lekár bez licencie a nie onkolog

andie

vidis, presne o to mi ide damian. na jednej stranke sa za zneskodnujuci enzym povazuje neta-glukozidaza a na dalsej zas nieco ine..neposobi to doverihodne. viac ma v principe vcera presvedcil ten clanok s tyreostatikami. to vystrazne znamenie farkologickymi spolocnostiam bolo sice fajn, ale sam autor v clanku pouzil slovo tyreostatika mozno 3krat a nazov pouziteho lieku asi 30krat. nie je toto len dalsia propagacia ?? a ak uvadzal, ze niektory pacienti ho beru cele roky..tiez riadny biznis. ale musim povedat, ze mechanizmus ucinku bol presvedcivy po urcity bod..no zasa pytam, nikde nespomenul, co bolo dalej s tymi 500 pacientami, ktorych preliecil..sice stabilny ale maligny nador je v tele podla mna tikajuca bomba, ktoru moze spustit iny faktor. dalsia vec. tusim aj v cechach sa nachadza centrum personalized medicine. nejde o firmu, len o tim ludi, ktori sa snazi pacientovi pripravit liecbu na mieru. spominany lekar jurkovic bohuzial mal kazdeho pacienta ten isty meter.

ccc

v hydine je veľa hormónov a ATB-hlavný zdroj našej rezistencie proti ATB,a v rybách je zasa veľa ťažkých kovov,takže veľmi si nemáme z čoho vyberať,preto striedmosť,primeranosť,vyváženosť

damian

Andie a CCC, prosim, na zdravotnickej stranke venujucej sa popaleninam a otrave kyanidon 216.239.59.104

je zmienka v sekcii TREATMENT, Cyanide toxicity o tom ako enzym RHODENASE zneskodnuje iste mnozstvo kyanidu v tele.

ccc

Damian a to prečo si si dal taký zaväzok ? ťa veľmi unavujeme svojimi otázkami a pochybnosťami ?!
Lilila môžeš mať problém v špecifickej imunite,ale potom treba ísť za imunoalergológom,nech ťa vyšetrí a lieči

kikatt

lilila =) co sa tyka toho masa ze vraj je dobra hydina a ryby...to je tak vse...mozno si pomyslis ze som blazon ale verim tomu co som nedavno citala.... o tom ze zvierata vypustaju hormony, a ked vycitia ze ich ides zabit teda ze sa ich chystaju zabit vylucuju skodlive hormony (vo velkom mnozstve) ktore sa potom nachadzaju v mase...preto som ho znacne obmedzila a jem len hydinu =) ryby moc nelubim