Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Damian ale kde,čo to ten trofoblast u dospelého človeka je ? ani pri reparačných procesoch som na neho nenarazila,ani vo fyziole,ani v cytole,ani v histole,proste NIKDE,jedine tam,že vyživuje po vzniku zygoty embryo,nikde inde !!!
Pozri www.natural-health-information-centre.com
Spomina sa aj trofoblast
Alebo si dajte do google slovo TROPHOBLAST
veď práve..jediná funkcia trypsínu,kt.som vo fyziole našla je trávenie a rozklad bielkovín na polypeptidy v pankreatickej šťave ale to je VŠETKO ! Žiadna iná funkcia
Pripominam, ze na trofoblaste sa zaklada cela teoria kauzalnosti rakoviny, ktora sa popisala v r 1950. Tazko je hladat zmienku v medicinskych knihach, ktore sa snazia rakovinu skomplikovat a vsakovakymi sposobmi ju vysvetlovat a este k tomu mutit hlavy ludom o 200 druhoch rakovin, ked v principe je jedna rakovina, len v inych podobach, podla toho, kde sa po nekontrolovanom hojacom procese trofoblastom tento trofoblast zacal nekontrolovatelne mnozit. To vsetko krasne suvisi. Pochopit toto, berte informacie z madiciny objektivne a z nadhladom.
ja som presla uz aj fyziolu a mbryologiu. narazila som len ta to, ze pankreas sa zacina vyvijat koncom prvemho mesiaca a hormony produkovat zaciatkom 4 mesiaca. rast plodu sa zacina spomalovat koncon 5. mesiaca..ani ziaden spojenie, ci vplyv trypsinu na trofoblast som nenasla..tiez som nenarazila na pritomnost trofoblastu u dospeleho cloveka. neviem, podla mna never vsetkemu, co citas..aj metabolicky diabetologovia musia z niecoho zit :)
stále som nenarazila na ten trofoblast u dospelého človeka-ani v histole,ani v cytole žiadna zmienka !
Lilli, netrap sa tym, ci mas nachylnost na nador alebo nie, lebo ked mas znizenu imunitu, na vselico mozes byt nachylna. Radsej sa snaz zrekonstruovat imunitu. Pozri www.akv.sk Tak sa ten doktor venuje. Nehovorim, ze tam mas ist a liecit sa. Len chod na stranku a citaj a citaj a citaj.
Ano Lilli
damian, ten trypsin a chemotrypsyn su pankreaticke enzymi?
ccc, raz-davnejsie som bola na imuno, brala som isoprinosine dlho,
rad by som sa tu opytala: ked ma clovek problem s imunitou a byva hned a casto chory a navyse trpi castymi herpesmi, ma aj vacsi sklon ochoriet nador.ochorenim?