Pravda o rakovine - VITAMIN B17

ccc

ano je pravda,že trofoblast je aktívny v tehotenstve,súhlasím,ale okrem tohoto obdobia sa už nikde nevyskytuje !!
jedine u tehotných žien ! v tele dospelého človeka-netehotnej ženy a už vôbec u muža sa nevyskytuje ! tak ako by mohla vzniknúť rakovina z nejakej bunky,kt.nie je v tele ???!

damian

Ak som to dobre prelozil, tak prva veta hovori, ze prvy trimester ludskeho trofoblastu ma podobne invazivne nastroje ako zhubna bunka. A hned druha veta hovori, ze tato studia je o kontrole trofoblastu prostredim maternice. Tak aka stara 60 rocna teoria?

damian

Do google si daj TROPHOBLAST s 'PH' a nie trofoblast s 'F'.

NIKTO ma neovplivnil. Ja nemam nador, preco by ma mal kto ovplyvnovat Zacalo ma to zaujimat po tom, co moj bratranec (knaz) ochorel na lymfom. Keby to bola 60 rokov stara teoria, nediskutovala by sa na medzinarodnych internetovych strankach a nebojovala by proti tomu americka FDA a farmacie.

andie

ked je kazda rakovina rovnaka, preco potom existuje liek na rokovinu hrubeho creva este v druhom stadiu ma takmer 100% vysledky, no nema schopnost liecit akukolvek inu rakovinu ?? presne preto, ze kazda je specifickaaaaaaaaaaa !!

ccc

Damian nič v zlom,ale mám pocit,že ťa niekto veľmi ovplyvnil a to, čo odporúčaš nám-nadhľad,pochopenie,nestrannosť u teba absolútne absentuje

andie

aano trafil si sa, hippokratova prisaha, je len na to, aby sme pacientom nicili zivot..:) prepac, ale na tvoj prispevok sa neda inak reagovat. uz len medzi lymfoblastickou a myeloidnou leukemiu pri liecbe rozdiel. takze ak chces kazdu rakovinu liecit jednym vitaminom, tak good luck :)

ccc

pochopiť sa to dá iba vtedy ak takú bunku máš v tele,ak ju nemáš nemôže sa zvrhnúť,takže sorry ale fakt mi to pripadá ako 60rokov stará teória,určite nepotvrdená nejakým dôkazom,a ani pri hojacich procesoch sa nevyskytuje,kt.tolko spomínaš

ccc

ešte jedna jediná vec mi napadá a to je spojenie trofoblastu s dysontogenickou teóriou rakoviny,ale to je len jedna z mnohých !!! teórií karcinogenézy,ale to mi len napadlo,nikde žiadna zmienka, čistá špekulácia je to iba

ccc

do googla som dala trofoblast,a je tam ten jeden článok o choriokarcinóme,nič viac ! ale u tehotných žien,dokonca ani ženy,kt.nie sú tehotné takéto bunky nemajú