Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
ano je pravda,že trofoblast je aktívny v tehotenstve,súhlasím,ale okrem tohoto obdobia sa už nikde nevyskytuje !!
jedine u tehotných žien ! v tele dospelého človeka-netehotnej ženy a už vôbec u muža sa nevyskytuje ! tak ako by mohla vzniknúť rakovina z nejakej bunky,kt.nie je v tele ???!
Ak som to dobre prelozil, tak prva veta hovori, ze prvy trimester ludskeho trofoblastu ma podobne invazivne nastroje ako zhubna bunka. A hned druha veta hovori, ze tato studia je o kontrole trofoblastu prostredim maternice. Tak aka stara 60 rocna teoria?
Teraz som nasiel oficialny medicinsky zdroj, z ktoreho cerpam aj na mojej univerzite:
www.ncbi.nlm.nih.gov
Do google si daj TROPHOBLAST s 'PH' a nie trofoblast s 'F'.
NIKTO ma neovplivnil. Ja nemam nador, preco by ma mal kto ovplyvnovat Zacalo ma to zaujimat po tom, co moj bratranec (knaz) ochorel na lymfom. Keby to bola 60 rokov stara teoria, nediskutovala by sa na medzinarodnych internetovych strankach a nebojovala by proti tomu americka FDA a farmacie.
Damian nič v zlom,ale mám pocit,že ťa niekto veľmi ovplyvnil a to, čo odporúčaš nám-nadhľad,pochopenie,nestrannosť u teba absolútne absentuje
pochopiť sa to dá iba vtedy ak takú bunku máš v tele,ak ju nemáš nemôže sa zvrhnúť,takže sorry ale fakt mi to pripadá ako 60rokov stará teória,určite nepotvrdená nejakým dôkazom,a ani pri hojacich procesoch sa nevyskytuje,kt.tolko spomínaš
ešte jedna jediná vec mi napadá a to je spojenie trofoblastu s dysontogenickou teóriou rakoviny,ale to je len jedna z mnohých !!! teórií karcinogenézy,ale to mi len napadlo,nikde žiadna zmienka, čistá špekulácia je to iba
do googla som dala trofoblast,a je tam ten jeden článok o choriokarcinóme,nič viac ! ale u tehotných žien,dokonca ani ženy,kt.nie sú tehotné takéto bunky nemajú