Pravda o rakovine - VITAMIN B17

damian

CCC na stranke www.cancure.org

sa mozes dozvediet viac o trophoblaste a krasne sa tam vysvetluje, ako ostatky trophoblastu sa nachadzaju v tele cloveka po cely zivot.

panika

ahojte -moc vas nesledujem, ale dnes som v novinach citala, ze Cesi maju liek proti rakovine lmf. ciest a chron. lymf. leukemiou. po testoch na mysiach zacinaju s pokusmi na ludoch.Ucinok lieku : zabrani bunke v deleni a ta potom odumrie

ccc

nie Damian to znamená to,že v keď dôjde k oplodneniu vajíčka spermiou,od toho okamihu sa začína vyvíjať embryo,potom plod atď a ten trofoblast slúži na výživu embrya a v môže sa aj podielať na množení buniek ale jedine v tomto špecifickom období života ženy,už nikdy okrem tohoto obdobia

damian

Na internete je v priroda.cz v odbornom slovniku vysvetlene to, ze trofoblast je obal lidského a živočišného zárodku, který slouží k jeho příští výživě. To znamena, ze trofoblast tam je stale, ci nie?

ccc

na medicíne je krásne okrem iného to,že použáva latinčinu a terminológia je na celom svete rovnaká takže tak a prosímťa,ešte aby všetky moje knihy aj internet niekto cenzuroval,len aby sa tam nedostala zmienka o trofoblaste ! to nemyslíš vážne dúfam

damian

Ja uz nic nechcem tvrdit. Len to, ze sa snazis prilis rychlo prist na vec. To sa neda, takto rychlo. To potrebuje cas. Mas v hlave informacie, ktore si zbierala aspon 6 rokov a teraz tam chces nahustit nieco ine. Daj tomu cas. Objektivne nazory sa tvoria po case a nie po dvoch dnoch. OK?

damian

Ale vyskytuje sa. Len sa v placente cyskytuje v 80% podiele. To, ze to nemozes najst v ucebnici, neznamena, ze zvysnych 20% sa nevyskytuje v ostatnom tele a ze taky podiel je v muzskom tele. Mozno sa na SK nazyva inak, ale ma rovnake charalkteristiky ako zhubna bunka.

ccc

Damian rozmýšlaj,než niečo budeš tvrdiť ! pri rakovine sa zmení DNA,kde je zakódovaná životnosť,reprodukcia a ďalšie dôležité funkcie bunky a keď sa to zmení na hociktorý podnet,bunka sa začne nekontrolovane množiť-to je asi tak všetko,čo je pre rakovinu jednotlivých typov spoločné !