Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
ahoj andie, a čo ty na to hovoríš?
takze, ak sa mozem vratir ku nemu.
- ako to, ze tento vitamin nici len nadorove bunky? rozhoduje o tom nejaka zvlastna chemotaxia medzi rakovinoou bunkou a molekulami b17?
ahojte,
vy ste to tu riadne "rozbalili".
ziadne siahodlhe filozoficke uvahy.
priamy tah na branu.
damian, mas pokrocile nazory, pacia sa mi.
a vobec, viacere prispevky tu na mna posobia nie "syptomaticky" ale "kauzálne", t.j. ide sa aj po príčinách, i keď sa často rieši veľký vit. B17.
neviem, cim to budem, ale vzdy, ked sem kliknem mam vyssi adrenaliin..ale paci sa, ze nie lekari presviedcaju lekarov ako liecit..ja ti poviem, preco nevieme absorbovat tieto informacie damian za dva dni..pretoze nase vedomosti nazbierane za 6 rokov nam to nedovolia. s tou infekciou je to pravda. pred niekolkymi rokmi mal jeden onkolog pacientku, ktoru s onkologickym nadorom. dostala infekciu a nador sa zacal zmensovat. onkologovia sa toho chytili. islo o to, ze ta infekcia dokazala aktivovat zlozky imunytneho systemu a hlavne cast komplementu, ktore doposial neboli aktivne a zacali bojovat nie len proti infekcii, ale aj nadoru. ta zena sa uspesne vyliecila.
Jasi, ja nie som lekar. O temu sa ale dlho zaujimam. Podla expertov na metabolocku liecbu rakovin vo svete existuje presvedcenie, ze v zaklade, rakovina je len jedna (nekontrolovane bujnenie). Rozdiely (leukemia, karcinomy, sarkomy, atd atd) je len v tom, kde sa to bujnenie objavy. Rakovina je degenerativna choroba sposubena defektom enzymov, ktore maju regulovat delenie buniek. K defektom prispieva strava, psychika, prostredie. Liecba by mala byt na metabolickom zaklade a moze pri tom pomahat chemoterapia. Zial, v dnes je tomu tak, ze chemoterapia je cislo jeden a ostatne sa zanedbava.
ahoj Damian, som rada že som našla niekoho kto hovorí o týchto problémoch. Ja som iba na začiatku choroby. Ale zaujíma ma aký je rozdiel medzi rakovinou, leukémiou , tumorom a ostatnými ochoreniami takéhoto typu?
aby som povedala pravdu až tak anglicky neviem,aby som prečítala a hneď vedela...takže snáď raz sa k tvojim odkazom dostanem,doteraz to čo som napísala je všetko na čo som v súvislosti s trofoblastom narazila
nie mesiacov, rokov.Sorry
Nie je tam toho az tak moc - ale jedina injekcia zbavila psa za 6 dni nadoru. Dokoncuju to americania (kvoli peniazom).Teraz ide do testu cca 3000 ludi, na trh to pride o 6-8 mesiacov. zatial to ma nazov GS9219
andie
maju vsetky typy rakovin, nadorov , tumorov, leukemii, lymfomov nieco spolocne, co sa tyka pricin vzniku?lebo ak ano, potom by mohla existovat jednotna liecba, nie?ale ja som pri kazdej rakovine nasla ine priciny vzniku a rozne patogeny, niekde som dokonca vycitala-v odkazoch od damiana, ze vsetky maju infekcnu etiologiu-agens. co maju teda spolocne-ako vznikaju?