Pravda o rakovine - VITAMIN B17

zds

aby som sa presnejšie vyjadril:
...má rakovinová bunka nejaký špecifický antigén, ktorý nerozozná molukuly b17 ako cudzie a teda ich akceptuje?
odkaz som si prezel.
je perfektný, ale nerozumiem mu :)
(sorry)

damian

Neviem do detailov, ako putuje B17 k rakovinovemu prostrediu. Viem ale, ze B17 je najviac atraktivny rakovinovemu prostrediu. Pravda je aj to, ze ak clovek prijima vysoke davky B17 oralne, mal by to prijimat pred jedlom, lebo by sa B17 bohol rozstiepit v crevach. V rakovine vsak prebieha rozsiahlejsia beta-glukozidaza ako v creve.

lilila

ANDIE
vyhladala som panikin odkaz, pise:
dnes som v novinach citala, ze Cesi maju liek proti rakovine lmf. ciest a chron. lymf. leukemiou. po testoch na mysiach zacinaju s pokusmi na ludoch.Ucinok lieku : zabrani bunke v deleni a ta potom odumrie.
takze to pise o niecom inom

zds

má rakovinová bunka nejaký špecifický antigén, ktorý glukózu v B17 nerozozná a teda molukuly b17 akceptuje?
lebo tám myšlienka s glukózou je len principiálna a ako písal(a), inak by sme mohli mať problémy s mozgom, ktorý glukózu aj tak najviac potrebuje.

andie

lilila,len ti neviem povedat o aku infekciu slo..ubera sa, tusim panika tu pisala, ze sa zacina s testovanim na ludoch :) len zasa sa tu vynara kopec dalsich otazok..

andie

musiim ta sklamat, ale to, ze nadorova bunka potrebuje glukozu je sice fajn. ale len mozog denne spotrebuje 120g glukozy. nehovoriac o zasobach v peceni. takze vitamin sa dostane do tela, v crevach je rozstiepeny. glukoza putuje do pecene cez vena portae a zvysok sa vyluci. nemas ako dostat nezostiepeny vitamin priamo k nadoru a cakat sa az tam rozstiepi. jedine, ze je v tenkom creve. kedze vitamin obsahuje alfa 1,4 glukozidovu vazbu nema sancu nepodlahnut alfa glukozidaze, ktora tu ma najidealnejsie ph na svoje posobenie.

lilila

ANDIE
som sice nejaka nachladnuta s teplotou, ale citam tu o tej "vyliecenej" infekciou v tvojom prispevku o com som len tak uvazovala,ale vyvratili mi to.potesila si ma.to ma len tak napadlo, ked som to napisala/o zmobilizovani imunitneho systemu pri inej chorobe,infekcii/, vies som len laik, ale logika mi tak nejak hovorila, ze mozno by to mohlo zafungovat. si ma teda potesila, ze to aj zafungovalo-aspon u dakoho. tak ma napada-preco sa teda neubera liecba i takymto smerom?asi je na to vysvetlenie...?

damian

ZDS, pozri na stranku www.toxicology.org...

Je to stranka toxikologie a na na tabulke 29 mas pekne znazornene, ako enzym RHODENASE, pritomny v nenadorovych bunkach premiena HCN na neskodny THIOCYANATE, ktory dokonca znizuje krvny tlak. Teda, B17 je najviac pritahovany rakovinovym prostredim, kedze obsahuje glukozu, ktoru rakov. VELMI potrebuje. Ak sa nadbytocny kyanid dostane do ostatneho tela, enzym RHODENYSE ho premiena na uzitocny THIOCYANATE. Preto, B17 nenici zdravu bunku, ak sa teda clovek B17 nepredavkuje.