Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pravda o rakovine - VITAMIN B17

zds

neposlal, damian, ale tiez som sa o tieto veci uz kus zaujimal a dosiel som k nejakym nazorom, ktore su dost podobne tvojim a preto sa mi tvoje prispevky dobre citaju.

andie

lilida, pisala to panika o 19.34 :Nie je tam toho az tak moc - ale jedina injekcia zbavila psa za 6 dni nadoru. Dokoncuju to americania (kvoli peniazom).Teraz ide do testu cca 3000 ludi, na trh to pride o 6-8 mesiacov. zatial to ma nazov GS9219

damian

ZDS, nadherne pises. Taktiez sa pri metabolickej terapii pise, ze rakovine nadherne zije v prostredi kde je Ph kysle a v Ph minimalne 8.0, rakovine tazko preziva. Neposlal som Ti o tom email?

damian

Andie, citujem biochemika Dr Krebsa: 'B17 nie je rozstiepitelna okrem glucisidazy. V rakovinivej bunke je 3000 krat viac glucosidazy, ako v zdravej bunke'. Koniec citatu. OK?

zds

preto som názoru, že ak je teda b17 taký veľký pomocník, nesmie ostať osamotený.
inak to liečenie neprebehne ok alebo príde ku recidíve.
v tomto svetle vidím aj tvoju ďalšiu tému "desatoro prikázaní pri rakovine".
na zeleninovej šťave mi rezonujú najmä dva aspkety:
- silné antioxidanty (C, beta-kareotén, rutín) = eliminácia voľných radikálov, ktoré vznikajú pri každom záapale a pri rakovine zvlásť
- silné alkslizujúce látky (najmä v zeleri a červenej repe) = vyrovnávanie Ph prostredia, ktoré býva pri rakovíne zvlášť silne narušené

damian

V mozgu neprebieha beta-glukozidaza, a preto sa tam B17 nerozstiepy. Ak by sa aj rozstiepil nejakym zazrakom, je tam enzym RHODENASE, ktory kyanid premiena ne neskodny THIOCYANATE.

lilila

ANDIE
chcem sa ta opytat ako lekarky na tvoj odborny nazor, co sa tyka konzumacie cukrov. ja teda moc tazko odolavam sladkym pokrmom a denne spotrebujem dost sladkosti, a sladim aj teple napoje. pytam sa teda na tvoj nazor, je dobre obmedzit cukor v strave ako jeden spolupodielajuci sa faktor na vzniku rakoviny?alebo to nema ziaden vplyv.ako to vidis ako lekar

zds

ok, nie je niekedy potrebne (ani mozne) vediet vsetky detaily.
ak su vysledky take pozoruhodne, tak je to naozaj pozoruhodne (pokus o odlhucujucu tautologiu).
damian, ako si napisal, ide o degenrativnu chorobu (rakovina), ktorá má metabolicke pozadie.
potom aj liecenie musi byt tohto charakteru. potom aj prevencia musi mat predovsetky kadenciu v oblasti metabolizmu.
inymi slovami sme pri celistvosti organizmu, t.j. v hre je "vsetko".
toto ma najblizsie k vyzive a zivotnemu stylu, ktore sa rozhodujcou mierou podielaju na metabolizme (+teda zivotne prostredie)