Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pravda o rakovine - VITAMIN B17

igris

doteraz som toho az tak vela nerozumela co ste pisali :), ale o to Ph sa zaujimam. Velmi by ma zaujimal vas nazor na pitie mineralok- zasaditych , ale aj inych aby sa to nezvrtlo a nesposobovalo to problemi

lilila

ANDIE
no ja som na tom s tou cokoladou podobne, neviem bez nej vydrzat uz od puberty, mozno od detstva :)
ale iste, ak je to potrebne, mam pevnu volu, dokazem sa jej zriect, i ked som kdesi citala, ze je to svojim sposobom tiez droga-hadam neskodna

zds

lillila, pozri si desatoro prikazani pri onkologickych ochoreniach.
mas tam dva hlavne sposoby, ako si "vypracovat" ok ph:
- ako dodavat telu letky s prevahou zasadotvornych latok (typicky ovocie, zelenina aj aj celkom (ne)obycajna laska k sebe a ku vsetkemu zivemu
- ako stopnut latky s vysokou schopnostou rozbabravat ph smerom ku kyslym hodnotam (fajcenie, cukor, mileko, mäso...)
(sorry, damian, bol si sice osloveny ty, ale aby si sa nemusel opakovat, aj tak mas tu roboty vyse hlavy)
ale aj ostatní.
a co, ccc uz je v risi orfeovej? andie tiez?

damian

Ano, cukor mozno nema vplyv na to, ci rakovina vznikne, ale ma jednoznacne velmi negativny vplyv ak clovek rakovinu ma.

damian

Lilia, ved som Ti o tom poslal email. Je to v 'Dietna liecba rakoviny' Mysli sa tym zasaditost/kyslost tela. Rakovina nemoze zit vo vysoko zasaditom tele. Preto sa ordinuje zasaditost vyvolavajuca strava, tie zeleninove stavy, zasadite mineralky atd.