Pravda o rakovine - VITAMIN B17

zds

andie, co uz moze byt komplexnejsie, ako vyziva a zivotny styl, smerujuce k podstate cloveka ako zivocisneho druhu?
nie je fanaticka az freneticka orientacia na spickovu medicinsku techniku a perfekcionalisticke vseobsahujce poznatky, ktore su aj tak rozdrobene na tisicky malych detailov, v ktorych sa straca celok?

lilila

jaj a este nieco mi nesedi,
ved cim vyssie PH v moci, ci v posve, tym vacsii predpoklad infekcie-bakterie a tak. preco teda rakovina nema rada vysoke PH ? vadia jej bakterie? len tak uvazujem, mozno trieskam blbosti

zds

nielen bol, aj je.
treba ho vykopať. dosť sa to pripievateľom tejto témy darí, klobúk dole damian, ccc,andie a ostatní.
len čo s vykopaným psom? :) o tom porekadlá nehovoria.
.
čo však prakticky všetky príspevky hovoria, je dosť jasné:
Máme to vo svojich rukách.
Môžeme s tým reálne, aj s obávanou rakovinou, niečo robiť!!!

andie

nespominam si, ze by som spominala, ze v mozgu dochadza k stiepeniu glukozy..;) len ze ju spotrebuvava v mnozstve 120g na den. to ze v dzravej bunke je o mnoho menej glukozidazy je fajn, ved na co by tam bol cely kopec. ja vsak hovorim o entorocytoch. musim skonstatovat, ze vase presvedcenie prebieha do fazy fanatizmu metabolickych dietologov. je fajn niecomu verit, len ste si mohli vybrat nieco lepsie..ziaden z precitanych clanok ma nepresvedcil. a ani vy na to nemoze mat komplexny pohlad, lebo vam proste chybaju vedomosti. vyberate si uryvky, ktore vam sedia, ale je to len ihla v kope sena. akoo ccc spominala, b17 je dokonca derivatom phenylanninu, takze ak nezijete len na chipsoch a dietnej kole, ste zachraneni ;) rovnako ako si spominal, ze tie semiacka zlepsili krvny obraz tvojho otca, tak taky ucinok ma aj olivovy olej.a tych niekde spominach 15% ludi, ktorym uz lekari nevedeli pomoct a dali sa na rady metabolickych dietologov, je ucebnicovy priklad placebo efektu. tiez tu niekto uz spominal, ze nejaka kanadanka, vegetarianka jedla len bio potraviny, aj tak ochorela a zomrela.. takze ak tomu naozaj verite, tak aj nadalej podporujte vasich dietologov, casy su zle a budu este chorsie, takze sa maju na co tesit..:)

damian

Igris, hladaj mineralky z co najvissim Ph. Ale samozrejme, na vytvorenie vysokej zasaditosti tela je potrebne zmenit stravu a nie len pit mineralky.

damian

Lilli, asi som sa pomylil, lebo uz aso 10-tim ludom som posielal moje prelozene materialy a spomina sa tam aj Ph. Ak chces, daj mi email a poslem.