Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
...ja nemam rakovinu, niaky ten miom sa najde ale ten len pozoruju , ak si myslela na mna , prajem dobru noc
Mila Andie, nemecky onkolog Rudolf Breuss's zaznamenal 96% uspesnost v liecbe rakoviny pocas 30 rokov kariery (24000 pacientov). Ako tvrdi, nasledujuci, uplne prirodny liek, ktory dokazal ulavit mnozstvu jeho pacientov, je zalozeny na ‘vyhladovani rakoviny’ a vytvoreni zasaditosti tela (Ph). Dzus pozostava z tychto piatich jednoduchych zmesi a podava sa denne aspon 45 dni:
1 cvikla
1 velka mrkva
1 zeler
1 - Polovica stredne velkeho zemiaku
1 redkvicka
Rozmixovat a doliat prevarenu vychladenu vodu podla potreby.
sorry , nechcela som nikoho znechucovat :)
andie, prepac, neviem ci pracujes ako lekar alebo ako bio-chemik.
co vsak cchem napisat:
- desiatky rokov som trpel roznymi chorobami, ktora gradovali.
- prestal som chodit po lekaroch, ktori su sice mudri ludia, ale mne nepomohli. musel som si pomoct sam. dnes som na tom podstatne lepsie.
- preto som zabruslil aj do tejto temy.
- takze tie vedomosti, to moze byt dost relativny pojem, aj ked nepochybujem, ze ty ich mas dobre (tolko zase viem vycitat aj ja)
...vsak tie kamene ma strasia ,aj usdeniny preto som sa na to pytala :)
lili, nebolo tu o tom uz dost napisane?
ja neviem, vyzera to tak, ze pisem, jeden z poslednych prispevkov, lebo to uz nemozem citat.. k mineralkam, davajte si velky pozor na velmi mineralizovane mineralky. sa vam v oblickach ulozia a mate kamene ani neviete ako. hlavne striedajte znacky, uz ked ste sa dali na flaskovu vodu. booze a hlavne si nemyslite, ze dokazete zmenit ph vasho tela.. !!!!! sa spametajte!! vas do cista pomiatli ?? sa to vola ze homeostaza a na jej udrzani sa podiala niekolko mechanizmov a ver mi, ze ak ti vsetky zlyhaju, zahynies. toto nijako neoklames !! vidis, toto su vedomosti, ktore vam chybajuuu!! okrem toho napriklad pri takom gitku ma kazda cast traviacky vlastne ph!! a ak si chces vyvolat vredy v zaludku, tak len do toho..
Pracujem v psychiatrii a velmi verim v placebo efekty. Ale este somnepocul, zeby placeboefekt zmenil metastaticku rakovinu, ktora rozoziera cloveka. Myslim, ze ked vo vaznych pripadoch pichnu B17 priamo do nadoru a cloveku sa ulavi od bolesti (na ktoru nestaci morfin), tak tu nejde o placebo efekt.